Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/wraps-med-varmroeget-laks/ Fisk & Skaldyr Frokost, Madpakker

Wraps med varmrøget laks

Jeg er vild med kombinationen af varmrøget laks (ja, faktisk laks i det hele taget) og avocado. Det er så lækkert – kunne spise det hver dag til frokost, næsten. På ristet rugbrød, på en tallerken salat og indimellem i en god tortillawrap også.

Jeg har prøvet at snige disse lækkerier med i madpakken hos mine to – nu syvårige – elsklinger, men de er så åbentbart ikke lige så vild med kombinationen som jeg. De foretrækker tilsyneladende deres laks, uden den grønne cremede stenfrugt … i hverfald i wraps – selv om de er enige i, at kombinationen er et hit i sushi.

Wraps med varmrøget laks og avocado
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT10MPT10M4
Ingredienser
  • 1 varmrøget laks
  • 1 avocado
  • 1 citron, 1/2 tsk citronsaft herfra
  • 2 spsk cremefraiche 18 %
  • 1 spsk mayonnaise
  • 2 spsk purløg, finthakket
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • 4 tortillas pandekager
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Halver avocadoen, tag stenen ud, fjern skallen og skær avocadoen ud i skiver som dryppes med lidt citronsaft.

Kom laks, mayo, cremefraiche og purløg i en skål og mos det godt sammen med en gaffel. Smag til om det evt kunne bruge lidt salt og peber.

Smør den rørte laks på 4 tortillapandekager, og kom et par skiver avocado på hver. Rul tæt sammen og skær i halve.