Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/wraps-med-kikaerter-og-blomkaal/ Aftensmad Mad på budget, Mellemøstens køkken, Vegetar

Wraps med kikærter og blomkål

Wraps med ristede kikærter og blomkål er en skøn og lækker vegetarret, som mætter godt og længe. Perfekt til travle hverdage for denne ret tager vitterligt ikke lang tid at bikse sammen og blomkål og kikærter passer sig selv i ovnen, så det er virkelig nemt.

Saftig ovnbagt blomkål er en af de helt store favoritter i min familie som tilbehør til aftensmad, for det smager jo bare helt fantastisk – her har jeg fyldt dem i wraps med kikærter og grønt. Det er så lækkert!

Prøv også: opskrift på lækker blomkålscurry >>

Wraps med ristede kikærter og blomkål
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT45MPT30M4
Ingredienser
  • 1 dåse kikærter, drænet og skyllet
  • 1 blomkål, delt i buketter
  • 1 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, fintrevet
  • 1 øko citron, lidt saft samt fintrevet skal
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 1 spsk kapers, drænet og finthakket
  • 1 spsk sumak
  • 1 spsk olivenolie
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Til servering
  • 8 tortillas pandekager
  • 80 g rucola
  • 0,50 agurk, i små tern
  • 3 tomat, i tern
  • 30 g græskarkerner, ristede på panden
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Fordel kikærter, blomkålsbuketter og løg på en bageplade med bagepapir.

Kom hvidløg, citronsaft, citronskal, olie, salt og peber i en skål og vend det godt sammen. Vend blandingen med blomkål, kikærter og løg på bradepanden. Sæt bradepanden i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft og bag i 20-25 minutter, til blomkålen er gylden, saftig og mør. Drys sumak, kapers og finthakket persille over.

Lun tortillawraps i ovnen i et minuts tid, til de er bløde og fyld de lune wraps med saftigt krydret blomkål og kikærter, top med rucola, tomat, agurk og et drys ristede græskarkerner.