Vinter

Når det er råkoldt udenfor og vinteren for alvor står for døren med sne, is, kulde og mørke dage, så skal der varme retter på bordet herhjemme. Noget at varme sig på og gerne suppe, simreretter, krydret mad og vintermad med kål, rodfrugter og vinterens råvarer.
Jeg er særligt vild med kål og spiser dagligt fintsnittet kålsalater hele vinteren, grønkål, rødkål, rosenkål og hvidkål er blandt favoritterne og de sørger for at der er masser frisk grønt og sprøde salater på vintermenuen, hvilket passer storartet til de tunge simreretter og de krydrede indiske retter, som vi også nyder i stor stil hele vinteren.

NY OPSKRIFT
Pho nudelsuppe med med oksekød
NY OPSKRIFT
Svinekæber a la Bourguignon
Marokkansk linsegryde
Karamel småkager
Julesalat med kål, æbler og dadler
Julegranola
Karrysild
Muslingesuppe
Frikadeller med pandesauce, agurk og kartofler
Burritos med kylling
Appelsinbrownie med hasselnødder
Frugtbrød
Svampelasagne
Nudelsuppe med kylling og grønt
Bagekartofler med cremet topping og æbleslaw
Gnocchi i svampesauce
Asiatisk gulerodssalat
Vegetar ramen med svampe og æg
Fiskefrikadelle Sandwich
Asiatisk agurkesalat
Pirogger med kylling
Løgtærte
Græsk vegetar bowl med grøntsagsdeller
Lynstegt tun med sesam