Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/vegetar-tarteletter-med-svampe/ Aftensmad Forretter, Julefrokost, Juleopskrifter, Mad på budget, Mormormad, Natmad, Vegetar

Vegetar tarteletter med svampe

Lækre vegetar tarteletter med svampe i en cremet sauce med grønt.

Her får I en virkelig skøn opskrift på tarteletter med svampe og en cremet sauce, som smager SÅ godt! Det er et hit til både hverdage og til alle årets højtider, hvor man ofte har tarteletter som en del af enten påskefrokosten eller julefrokost.

Det er en nem ret at lave og vi servere den såmænd oftest blot som den er, uden tilbehør, men jeg har lige sat et par forslag på til serveringstilbehør under opskriften.

Prøv også: opskrift på nøddepostej >>

Vegetar tarteletter med svampe og cremet sauce
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT30M4
Ingredienser
  • 400 g champignon, i skiver
  • 20 g smør
  • 200 g svampe, mix
  • 1 løg, finthakket
  • 300 g squash, groftrevet
  • 1 dl grøntsagsbouillon
  • 1 dl piskefløde
  • 1 tsk majsstivelse
  • 12 tarteletter
  • 1 håndfuld persille
  • 1 spsk olivenolie, til stegning
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Varm en pande godt op og kom olie på. Rist champignon under omrøring ved høj varme, til champignonerne har fået en flot farve. Skru ned til middelvarme og tilsæt smør, svampemiks og løg. Sauter under omrøring, til løgene er bløde.

Kom squash, grøntsagsbouillon og piskefløde rørt med majsstivelse på panden og lad det simre let til det koger en smule ind og bliver til en lækker cremet svampesauce.

Fyld de lune tarteletter med svampesaucen og pynt med persille og friskkværnet sort peber.