Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/vegetar-pariserboef/ Aftensmad Familiefavoritter, Opskrifter til børn - Hverdagsfavoritter børn, Vegetar

Vegetar Pariserbøf med rødbedebøffer

Vegetar pariserbøf med rødbedebøffer smager virkelig godt og er dejligt mættende! En lækker og nem ret som er et hit hos både børn og voksne. Rødbedebøfferne smager virkelig dejligt og er super saftige og lækre på brødet. Perfekt med skønne toppings og et pocheret æg med flydende æggeblomme.

Man kan servere en helt simpel grøn salat til, vendt i lidt olie og citronsaft – eller blot lidt gnavegrønt, hvis man gerne vil have lidt ekstra til.

Prøv også: vegetarisk brændende kærlighed >>

Vegetar pariserbøf med rødbedebøffer
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT20M4
Ingredienser
  • 250 g rødbeder, groftrevet
  • 50 g finvalset havregryn
  • 25 g hvedemel
  • 1 løg, finthakket
  • 2 æg
  • 1 tsk dijon sennep
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • 1 spsk olivenolie, til stegning
  • Tilbehør
  • 4 æg
  • æblecidereddike
  • 4 skiver brød
  • 25 g peberrod, fintrevet
  • 1 rødløg, skåret i tynde ringe
  • 8 kapersbær
  • 50 g cornichoner
  • 1 dl purløg, finthakket
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Rødbedebøffer
Kom rødbede, havregryn, hvedemel, løg og hvidløg i en skål med æg og dijonsennep. Rør det godt igennem og smag til med salt og peber. Juster konsistensen, hvis nødvendigt med en anelse ekstra havregryn eller hvedemel, til rødbedebøfferne er nemme at forme. Form bøfferne og læg dem på en bradepande med bagepapir. Dryp lidt olie over og bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i cirka 5 minutter.

Tag bagepladen ud af ovnen og kom hver bøf på en skive brød. Sæt bagepladen med pariserbøfferne tilbage i ovnen og bag videre i 10 minutter.

Pocherede æg
Bring en gryde med vand i kog. Slå hvert æg ud i en lille skål. Tilsæt æblecidereddike, når vandet koger og tag gryden af den direkte varme. Brug en ske eller piskeris til at lave en hvirvel rundt i vandet, så der kommer et hul i midten. Kom et æg i midten af hvirvlen og sæt gryden tilbage på varmen. Kog ægget i cirka 3 minutter, tag det forsigtigt op med en hulske og anret det på tallerkenen – fortsæt på samme måde med de andre æg.

Servering
Server vegetar pariserbøffer toppet med pocherede æg, et drys purløg, salt og friskkværnet peber. Server kapersbær og cornichoner til