Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/vegetar-pariserboef/ Aftensmad Familiefavoritter, Opskrifter til børn - Hverdagsfavoritter børn, Vegetar

Vegetar Pariserbøf med rødbedebøffer

Vegetar pariserbøf med rødbedebøffer smager virkelig godt og er dejligt mættende! En lækker og nem ret som er et hit hos både børn og voksne. Rødbedebøfferne smager virkelig dejligt og er super saftige og lækre på brødet. Perfekt med skønne toppings og et pocheret æg med flydende æggeblomme.

Man kan servere en helt simpel grøn salat til, vendt i lidt olie og citronsaft – eller blot lidt gnavegrønt, hvis man gerne vil have lidt ekstra til.

Prøv også: vegetarisk brændende kærlighed >>

Vegetar pariserbøf med rødbedebøffer
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT20M4
Ingredienser
  • 250 g rødbede, groftrevet
  • 50 g finvalset havregryn
  • 25 g hvedemel
  • 1 løg, finthakket
  • 2 æg
  • 1 tsk dijon sennep
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • 1 spsk olivenolie, til stegning
  • Tilbehør
  • 4 æg
  • æblecidereddike
  • 4 skiver brød
  • 25 g peberrod, friskrevet
  • 1 rødløg, skåret i tynde ringe
  • 8 kapersbær
  • 50 g cornichoner
  • 1 dl purløg, finthakket
  • 15 g hampefrø
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Pres saften fra rødbederne og bland dem med resten af ingredienserne i en skål.

Hvis ‘farsen’kan formes til bøffer nu så gør det, hvis den er for våd tilsættes lidt mere havregryn indtil den hænger godt sammen.

Steg bøfferne på panden ved middel varme. Vend dem først, når de er stegt færdig på den første side. Pas på når de vendes, da de nemmere falder fra hinanden end almindelige bøffer.

De færdige rødbedebøffer kan fx serveres som vegetar pariserbøf med pocherede æg eller spejlæg, kapers, peberrod, purløg, rødløg, et drys hampefrø, salt og friskkværnet peber.