Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/vegetar-grillspyd/ Aftensmad Dip, Pesto, Dressing og lign., Grill, Nem Hverdagsmad, Studenterfester og studenterkørsel, Vegetar

Vegetar Grillspyd

Disse vegetar grillspyd med squash, peberfrugt, halloumi og kartofler er virkelig anbefalelsesværdige.

Den skønne marinade sammen med den saltede halloumi gør dem ekstra skønne og de er ekstra lækre når de lige får et drys finthakket mynte drysset over efter de er grillet og inden servering. Jeg kan rigtig godt lide at grille grøntsager og de smager bare ekstra skønt og er fine til servering, når de sættes på et spyd og får en god marinade.

Prøv også: mange flere opskrifter til grill her >>

Vegetar Grillspyd
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT20M4
Ingredienser
  • Vegetar Grillspyd
  • 1 majskolbe
  • 300 g nye kartofler, med skræl (skrubbede)
  • 1 squash, skåret i tern og strimler
  • 1 rød peberfrugt, skåret i tern
  • 10 blommetomater
  • 2 rødløg, skåret i både
  • 200 g halloumi, skåret i store tern
  • Chili marinade
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 1 tsk sriracha chilisauce
  • 0,50 tsk røget paprika
  • 2 spsk olivenolie
  • salt
  • sort peber
  • Krydret tahin dip
  • 1 spsk tahin
  • 1 øko citron, saft og fintrevet skal
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 1 tsk røget paprika
  • 1 spsk sesamfrø
  • salt
  • sort peber
  • 0,50 dl vand til konsistensen er perfekt
  • Derudover
  • 12 grillspyd af træ, husk at lægge dem i vand i 2-3 timer
  • 1 håndfuld frisk mynte, finthakket
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Chilimarinade
Rør alle ingredienserne til marinaden sammen.

Tahindip
Rør dippen sammen i en skål for sig og sæt den på køl indtil servering.

Gør grøntsagerne klar
Kog majs og kartofler i letsaltet vand, til de er næsten møre.

Sæt grøntsager, kartofler og halloumi på spyd. Pensl grillspyddene med marinaden og grill på begge sider i ca. 5­-7 minutter på hver side. Vend dem hyppigt og hold øje med, at de ikke brænder på.

Drys med finthakket mynte inden servering.

Hvis du bruger grillspyd af træ, så husk at lægge dem i vand i 2 timer inden brug, så der ikke går ild i dem på grillen.