Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/tuntatar-med-avocado-og-nektarin/ Festmad Fisk & Skaldyr, Forår, Påskefrokost

Tuntatar med avocado og nektarin

Tuntatar er super lækkert til et let hovedmåltid med et godt brød til og måske en let grøn salat eller til en dejlig forret.

Det smager så dejligt og den lækre fisk, cremede avocado og søde frugt spiller vidunderligt sammen og giver en fantastisk smag.

Du kan snitte den helt fint eller lave den lidt grovere. Jeg vælger oftest det sidste for det synes jeg klæder retten så fint.

Prøv også: min opskrift på kartoffelblinis >>

Tuntatar med avocado
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT20MPT20M4
Ingredienser
  • 400 g tun steak, sushi kvalitet
  • 2 avocado, i små tern
  • 1 nektarin, i små tern
  • 1 øko lime, saft og fintrevet skal herfra
  • 1 håndfuld frisk dild
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Skær tunen ud i små tern og vend den med limesaft og fintrevet limeskal.

Bland avocado- og nektarintern med tunen og smag til med salt og peber, samt et lille drys dild.