Salat med grillet aubergine og tomat
I dag vil jeg dele en skøn salat med grillet aubergine, tomater og squash
Jeg bliver ganske enkelt mere og mere vild med aubergine, jo flere opskrifter jeg laver med den grøntsag.
Når aubergine er penslet med rigeligt olie og enten tilberedt på grill eller i ovn, så smager den virkelig pragtfuldt (og gør sig i øvrigt også fantastisk i gryderetter mv). Masser af krydderier og masser af smovs til – så er den virkelig skøn at lave mad med i køkkenet.
Prøv også: min skønne opskrift på klassisk tomatsalat >>
Arbejdstid 15 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Salat med grillet aubergine og tomat
- 1 aubergine, skåret i skiver
- 1 squash, skåret i skiver
- 2 spsk olivenolie
- 4 tomat, skåret i skiver
- flagesalt
- sort peber, friskkværnet
- 1 håndfuld frisk basilikum, blade
- 75 g frisk mozzarella
- 2 spsk balsamico glace
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Pensl aubergine- og squashskiver med olivenolie. Gril dem på begge sider på grillen eller på en grillpande.
Anret salaten med skiftevis tomatskiver, aubergineskiver og squashskiver. Riv mozarellaen i mindre stykker, som fordeles over salaten. Skær basilikumbladene i strimler og drys tilsidst med lidt salt, peber og balsamico.