Tomatrisotto
Opskrift på en cremet og lækker tomatrisotto, med den dejligste smag af tomat, krydderurter og cremet parmesan. Det er en nem og budgetvenlig ret, som smager vidunderligt i al sin enkelhed, både som en dejlig forret eller hovedret.
Jeg tilføjer lidt finthakkede soltørrede tomater til min risotto, for det giver virkelig den lækreste smag af solmodne tomater til retten – og så kan retten tilberedes året rundt. Er det sæson for tomater i mit drivhus, så vælger jeg de sødeste og mest solmodne aromatiske tomater og blender dem med grøntsagsboullionen – det smager helt ekstraordinært lækkert!
Prøv også: min opskrift på risotto med svampe >>
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene. Sauter løg og hvidløg i en gryde med olie, til løgene er bløde. Tilsæt risottoris og rør godt igennem i et minuts tid. Hæld hvidvin i gryden og rør til risene har absorberet vinen. Skrue ned for varmen. Blend flåede tomater, tomatpuré, grøntsagsboullion og timian sammen til det er helt ensartet og tilføj væden lidt efter lidt til risene efterhånden som risen absorberer væden, fortsæt til risene er lidt knap perfekt møre. Rør finthakkede soltørrede tomater og friskrevet parmesan i risen og smag godt til med citronskal, salt og peber. Risottoen skal være letflydende og lækker cremet. Server med burrata, et dryp pesto, lidt ekstra parmesan, og et drys frisk basilikum.
Arbejdstid 30 min.
Antal 4 pers.Tomatrisotto
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Hvornår skal man putte timian i?
Hej Laura
Sammen med grøntsagsbouillon, det er nu opdateret :)
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Hvornår skal citronskallen i?
Ved tilsmagning sammen med salt og peber.
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Tak det ser super lækkert ud og skal helt klart prøves. Er det helt slut med videoerne, som der engang kom så mange gode af på YouTube?
Hej Martin
Den kan virkelig også varmt anbefales. Mange tak for din hilsen, jeg er rigtig glad for du har glæde af mine opskriftsvideoer.
Jeg fik så svært ved at finde tid til videoer i forbindelse med at jeg begyndte at lave kogebøger – men jeg vil rigtig gerne tage det op igen på et tidspunkt, så der er lidt mere luft i tiden til det :)
Kh Ann-Christine