Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/tomatpesto/ Dip, Pesto, Dressing og lign. Nem Hverdagsmad, Tilbehør Aftensmad

Tomatpesto

I weekenden har vi stort set levet af små tapasretter i sommerhuset.

I den helt lette og nemme kategori, hvor vi næsten ikke skulle tilberede noget.

Den grønne pesto (har blot udskiftet pinjekerner med mandler) og tomatpesto er dog hjemmelavet. I kombination med noget super lækkert brød, lidt grønt, et par gode oste, smør og lidt pølse – så kan man frembringe et ganske formidabelt måltid.

Helt perfekt både til hyggeweekender og som super nem hverdagsmad.

Tomatpesto
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT10MPT10M1
Ingredienser
  • 200 g soltørrede tomater i olie, i olie
  • 30 g parmesan, groftrevet
  • 3 spsk pinjekerner, eller mandler
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk frisk basilikum, alternativt timian eller oregano
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Blend tomater, parmesan, olie, hvidløg og pinjekerner/nødder, til konsistensen er pesto perfekt.

Rør krydderurter i og smag til med salt og peber, samt lidt mere olie