Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/tex-mex-majskolber/ Bålmad Grill, Mexicansk, Tilbehør Aftensmad, Vegetar

Tex Mex Majskolber

Dette er helt sikkert min sommerfavoritmajs!

Tex mex majskolber med mayo, ost og chili – de er greasy og smager herligt.

Jeg tror faktisk de er umulige at spise uden medfølgende ‘uhmm’ lyde. De er også umulige at spise uden at det griser lidt – men det er jo så en anden sag. For de smager toplækkert og gør sig rigtig godt til både mexicanske og tex mexopskrifter, og til andre af sommerens grill retter. Jeg kan i hvert fald snildt se dem i en servering med spareribs og en god sprød salat.

Tex Mex Majskolber
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT20MPT10M4
Ingredienser
  • 4 majskolbe
  • 4 spsk cremefraiche 38%
  • 2 spsk mayonnaise
  • 4 spsk cheddar ost, fintrevet
  • 0,50 tsk røget paprika
  • 1 knivspids cayenne peber
  • 1 håndfuld frisk koriander, finthakket
  • 1 tsk chiliflager
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Grill majsene eller kog dem i letsaltet vand i ca. 10-15 minutter, til de er møre.

Rør mayonnaise og cremefraiche sammen i en skål. Bland krydderier, koriander og ost godt sammen i en skål.

Smør først de lune majs med cremefraiche- og mayonnaiseblandingen og vend dem derefter i krydderierne.

Server straks de herligt uimodståelige greasy majskolber, gerne ledsaget af et par servietter til fingrene.