Fisketacos med torsk og mangosalsa
Fisketacos med torsk og mangosalsa er en skøn og lækker ret, som herhjemme bliver nydt med største fornøjelse af både børn og voksne.
Smækfyldt med smag og skøn til de dage, hvor der er fisk på menuen.
Tacos med torsk er tilmed en hurtig ret, og hvis man har lidt bedre tid om morgen eller tidligere på dagen, så kan mangosalsaen vendes sammen et par timer før servering og så kan aftensmaden med fisketacos være på bordet på stort set nulkommafem – og inkl den tid det tager at tilberede fisken.
Prøv også: min opskrift på torsk med sennepssauce >>
Arbejdstid 30 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Fisketacos med torsk og mangosalsa
- Mangosalsa
- 1 mango, skåret i små tern
- 5 cherrytomater, skåret i både
- 0,50 agurk, i små tern
- 1 forårsløg, finthakket
- 1 håndfuld frisk koriander, finthakket
- 0,50 rød chili, finthakket
- 1 øko lime, saft og fintrevet skal
- Torsk
- 800 g torskefilet, skåret i flotte stykker
- 25 g rasp
- 0,50 øko citron, fintrevet skal
- 1 tsk frisk mynte, finthakket
- salt
- sort peber, friskkværnet
- Til servering
- 8 tortillas pandekager, små
- 60 g baby spinat
- 2 avocado, skåret i tern
- 1 håndfuld frisk koriander
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Mangosalsa
Vend mangotern, tomatbåde, agurketern, forårsløg og chilipeber godt sammen med finthakket koriander. Smag til med limesaft, fintrevet limeskal, samt salt og peber.
Torsk
Kom rasp, citronskal, salt, peber og mynte i en minihakker og kør til det er findelt. Dup fisken og drys den med den sprøde raspblanding. Bag fisken i et ovnfast fad i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 16-18 minutter. Tjek om den er færdigtilberedt og tag den ud af ovnen.
Server
Lun tortillapandekager på en varm tør pande eller i ovnen. Server fisketacos med torsk, mangosalsa, babyspinat, avocado og et drys koriander.
Hej,
Denne opskrift dukker op under oversigten over vegetarretter. I vegetarisk mad plejer der ikke at indgå ingredienser, der stammer fra slagtning af dyr.
Retter med fisk kan være pescetariske, men ikke vegetariske :)
(Bare for at hjælpe med at undgå misforståelser)
Hej Luna
Det er helt korrekt at denne ret med fisk ikke er vegetarisk :) Der er ganske enkelt blevet sat et forkert flueben i kategorien og det er rettet nu.
Skøn dag til dig og tak for lige at være opmærksom på det.
Kh Ann-Christine
Står og laver fine denne ret og bliver nu pludselig i tvivl. Du skriver torsken skal tilberedes i ovnen, men til sidst står der “server med pandestegt torsk” ??? Skal den på panden efter ovnen?
I ovnen, det var en skrivefejl for jeg testede begge dele da jeg skrev opskriften. Det er rettet nu :)
Håber det smagte fantastisk
Kh Ann-Christine