Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/tacos-med-torsk/ Aftensmad Efterår, Fisk & Skaldyr, Forår, Nem Hverdagsmad, Vinter

Fisketacos med torsk og mangosalsa

Fisketacos med torsk og mangosalsa er en skøn og lækker ret, som herhjemme bliver nydt med største fornøjelse af både børn og voksne.

Smækfyldt med smag og skøn til de dage, hvor der er fisk på menuen.

Tacos med torsk er tilmed en hurtig ret, og hvis man har lidt bedre tid om morgen eller tidligere på dagen, så kan mangosalsaen vendes sammen et par timer før servering og så kan aftensmaden med fisketacos være på bordet på stort set nulkommafem – og inkl den tid det tager at tilberede fisken.

Prøv også: min opskrift på torsk med sennepssauce >>

Fisketacos med torsk og mangosalsa
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT30M4
Ingredienser
  • Mangosalsa
  • 1 mango, skåret i små tern
  • 5 cherrytomater, skåret i både
  • 0,50 agurk, i små tern
  • 1 forårsløg, finthakket
  • 1 håndfuld frisk koriander, finthakket
  • 0,50 rød chili, finthakket
  • 1 øko lime, saft og fintrevet skal
  • Torsk
  • 800 g torskefilet, skåret i flotte stykker
  • 25 g rasp
  • 0,50 øko citron, fintrevet skal
  • 1 tsk frisk mynte, finthakket
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Til servering
  • 8 tortillas pandekager, små
  • 60 g baby spinat
  • 2 avocado, skåret i tern
  • 1 håndfuld frisk koriander
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Mangosalsa
Vend mangotern, tomatbåde,  agurketern, forårsløg og chilipeber godt sammen med finthakket koriander. Smag til med limesaft, fintrevet limeskal, samt salt og peber.

Torsk
Kom rasp, citronskal, salt, peber og mynte i en minihakker og kør til det er findelt. Dup fisken og drys den med den sprøde raspblanding. Bag fisken i et ovnfast fad i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 16-18 minutter. Tjek om den er færdigtilberedt og tag den ud af ovnen.

Server
Lun tortillapandekager på en varm tør pande eller i ovnen. Server fisketacos med torsk, mangosalsa, babyspinat, avocado og et drys koriander.