Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/tacos-med-pulled-pork/ Aftensmad Familiefavoritter, Mexicansk, Nem Hverdagsmad

Tacos med pulled pork

Tacos og tortillas er et hverdagshit og en skøn måde til at få brugt rester fra dagen før, ryddet op i grøntsagsskuffen og skabt et lækkert måltid som hele familien er vilde med. Nemt og lækkert.

Denne opskrift kan er dog kun nem hverdagsmad, med det udgangspunkt at retten tilberedes af en rest pulled pork fra dagen i forvejen, fra fryseren – eller man kan købe en færdiglavet pulled pork, klar til var varme. Derudover kan man selvfølgelig begive sig ud i det hyggelige projekt at lave hjemmelavet pulled pork fra bunden. Det smørmøre krydrede pulled pork kød er nemlig et hit i tacos.

Prøv også: Find opskrift på hjemmelavet Pulled Pork her >>

Tacos med pulled Pork og grønt
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT15MPT15M4
Ingredienser
  • 250 g færdiglavet pulled pork
  • 8 tortillas pandekager
  • 1 avocado, skåret i skiver
  • 0,50 rød chili, finthakket
  • 125 g blandet salat
  • 75 g spidskål, fintstrimlet
  • 1 håndfuld frisk koriander
  • Chilidressing
  • 2 spsk sriracha chilisauce
  • 1 dl cremefraiche 18 %
  • 2 spsk mayonnaise
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Til servering
  • 1 lime, i både
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Varm pulled pork, enten på en pande med lidt olie eller i ovnen ved 250 grader varmluft i cirka 5 minutter. Det må gerne blive lidt sprødt.

Lun tortillawraps på en pande ved høj varme, vend dem flere gange undervejs og tag dem af varmen, når de er lune og bløde.

Server tacos med fyld af salat, spidskål, avocado, pulled pork, chilidressing, chili, frisk koriander og lime til at presse over.

Chilidressing
Rør cremefraiche med sriracha, mayo og smag til med salt og peber.