Surdejsbrød med avocado og rejer
Sådan et surdejsbrød med avocado og rejer er en herlig klassiker, som jeg har nydt med største fornøjelse mange gange til en let frokost!
Det smager også vidunderligt til en dejlig brunch og som en nem og hurtig aftensmad på en varm sommerdag.
En perfekt moden avocado, skønne håndpillede rejer og toppet med den dejlige urtemayo, som er super nem at røre sammen og som bare smager af lidt ekstra … En dejlig nem og hurtig ret, som er tilpas festlig og fin til at man også fint kan servere den for søde frokostgæster.
Prøv også: opskrift på sushi salat >>
Arbejdstid 20 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Surdejsbrød med avocado og rejer
- 4 skiver brød, gerne surdejsbrød
- 2 avocado, i skiver
- 150 g rejer, gerne håndpillede
- 1 håndfuld frisk dild
- 0,50 øko citron, i både
- 0,50 tsk chiliflager
- 4 æg, kogt smilende
- flagesalt
- sort peber, friskkværnede
- Urtemayo
- 50 g mayonnaise
- 0,50 øko citron, fintrevet skal herfra
- 1 tsk frisk dild
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Rør mayonnaise med citronskal og dild og smag godt til med salt og peber.
Fordel avocadoskiver på det ristede surdejsbrød, drys rejerne over sammen med urtemayo. Kom et smilende æg på hver og drys med dild, chiliflager, salt og peber.
👌 Det ser SÅ lækkert og indbydende ud 😋 Og hvor vi tit spiser stjerneskud, her i huset, har det nu en konkurrent 😃
Så dejligt! Altid lækkert med en god rejemad ♡