Mynteyoghurt
Jeg elsker yoghurt og surmælksprodukter i det hele taget. Jeg er dog ikke så meget for de sukkerfyldte frugtyoghurter længere, de er simpelthen blevet for søde til min smag. Langt sjovere er det også at lave lækre smagsvarianter selv, som fx denne mynteyoghurt, som både har sødme fra bananen, masser friskhed fra mynten og aromatisk vaniljesmag. Perfekt til morgenmad med müsli, blødkogt æg og kaffe.
Arbejdstid 5 min.
Antal 1 portion
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Mynte yoghurt
- 2 dl ymer, eller græsk yoghurt
- 1 banan, moden
- 1 håndfuld frisk mynte, finthakket
- 0,50 tsk vaniljepulver
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Blend banan, ymer/yoghurt, mynteblade og vanilje sammen til en yoghurt.
Server i gennemsigtige glas med friske bær og meget gerne med hjemmelavet granola.
Pynt med mynteblade og bær.
Åh altså. Det var da bare verdens bedste idé med ymer, mynte og jordbær. Elsker den ene mere end den anden. Mums.
Tak for en lækker blog og for at være inspirerende.
VH Hanne
Tusind tak, Hanne :) Og tak for din søde hilsen!
Rigtig god weekend til dig
Kh Ann-Christine
Jeg kan også nemt spise forskellige morgenmadsprodukter til frokost – især yoghurt. Eller som en hyggelig eftermiddagssnack :-)
Men af en eller anden grund kan jeg erstatte med aftensmad med det.
:)
Ser superlækkert ud! Jeg har længe tænkt på at lave en hjemmelavet yoghurt til min søns eftermiddagsmadpakke, men jeg mangler et godt tip til emballagen. Kan du eller andre anbefale nogle små skåle med låg, der ikke falder af? Tupperware holder, men jeg har ikke set, hvad de har. Han vil også gerne have lidt müesli/knas med til topping. Og sig endelig til, hvis du har flere smagsvarianter.
Dorthe
Hej Dorthe,
Jeg er også glad for sistema, som der bliver forslået, har dog ikke prøvet deres beholdere til yoghurt, men synes de laver gode produkter.
Jeg skal gerne lige tænke ind i flere smagsvarianter i løbet af foråret og sommeren :)
Kh Ann-Christine
Jeg har gode erfaringer med madkasserne fra Sistema.
Jeg har salatkasserne. De er fantastiske :-)
Super godt tip, Anette – dem skal jeg også have købt :)
Tak for en dejlig blog! Jeg nyder at følge den og bliver altid rigtig meget inspireret af dine billeder – og ikke mindst den måde du præsenterer kaffen på; jeg kan næsten dufte den og hvis jeg kunne, ville jeg række en hånd frem og (helt forbudt) tage en tår for blot at komme til at drikke det hele. Synes, jeg på et tidspunkt har læst, at du ikke har en af de der espressomaskiner, som gør det for dig og hvis det er rigtigt, har du så lyst til at fortælle, hvad du gør, for at kaffen kommer til at se sådan ud?
Kh
Jannie
Hej Jannie,
Tusind tak for dine søde ord! Det varmer :)
Jeg har faktisk en nespresssomaskine, som har lavet kaffen på billedet her – men ingen fancy espressomaskine, selv om jeg drømmer om at skifte til sådan en på et tidspunkt ;) Jeg skifter lidt mellem nespresso og stempelkande og når jeg bruger stempelkande laver jeg ofte mælkeskum i min Bialetti mælkeskummer. Den er genial, når man lige lærer den at kende. Jeg har skrevet om den her: http://www.valdemarsro.dk/perfekt-cremet-maelkeskum-til-latte/
Kh Ann-Christine