Stenbiderrogndip med chips


Lækker stenbiderrogndip med cremefraiche og purløg. Smag til med aromatisk citronskal, og friskkværnet sort peber.
Det er så lækker en dip at servere med saltchips til et godt glas tør hvidvin, men smager også fremragende med fx tynde skiver ristet surdejsbrød eller rugbrød.
Man kan også fint bruge stenbiderrogndip til at smøre på små stykker blinis eller brød, som toppes med stenbiderrogn og urter, som en fin lille hapser.
Prøv også: opskrift på hjemmelavet dip til chips >>
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene. Rør cremefraiche, citronsaft, citronskal, salt og peber godt sammen til en ensartet creme. Rør halvdelen af stenbiderrogn og finthakket purløg i dippen og kom i en skål. Top med resten af stenbiderrognen, purløg og friskkværnet peber. Server med fx saltchips
Arbejdstid 15 min.
Antal 4 pers.Vil du gerne have billede på udskriften?
Stenbiderrogndip med chips
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritterHold min skærm tændt
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.