Squashspaghetti med Bolognese
Den fintstrimlede squashspaghetti er genial som en lækker frisk grøntsagssspaghetti og kan spises med alle typer saucer til.
Jeg laver squashspaghetti på en spiralizer til formålet, men man kan også sagtens blot lave fint strimler med en tyndskræller. Bland evt squashspaghetti med alm spaghetti eller med andre strimlede grøntsagsspaghetti, som fx gulerødder eller rødbeder.
Prøv endelig også mit bud på den traditionelle Spaghetti Bolognese – som er min datter Julies livret.
Arbejdstid 30 min.
Antal 4 pers.
Kan fryses Ja
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Squashspaghetti med bolognese
- 2 squash
- Sauce
- 300 g hakket oksekød
- 1 løg, finthakket
- 2 fed hvidløg
- 2 gulerødder, groftrevet
- 2 stængler bladselleri
- 1 squash, groftrevet
- 100 g koncentreret tomatpuré
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk tørret oregano
- 1 tsk tørret timian
- salt
- sort peber, friskkværnet
- Derudover
- 50 g parmesan
- 1 håndfuld krydderurter, friske
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Olivenolie kommes i en gryde og varmes op til middelvarme, tilsæt løg og rør rundt til de er fint blanke og gennemsigtige.
Tilsæt kød og brun kødet under omrøring. Tilsæt alle de andre ingredienser og rør godt rundt. Lad det simre under låg i 1 time.
Smag til med krydderier, salt og peber.
Vend den i spaghetti eller på toppen af de strimlede squash.
Drys med lidt parmesan og friske krydderurter
Ser så lækker ud – det må prøves!
Lad mig endelig høre hvad du synes om retten, Heidi
Yum. Det ser bare lækkert og flot ud – det skal prøves (:
Lad mig endelig høre om retten også hitter hos dig :)
Hvis du har en ledig firkant i en køkkenskuffe, er spiralizeren en genial gadget. Spiralerne ligner pasta så meget, at de kan narre de fleste børn ;-)
Og tak for inspirerende læsning :-)
Kærlig hilsen Tatjana
Hej Tatjana,
Tusind tak for tippet og linket til din blog. den må jeg vist lige se lidt nærmere på ;)
Kh Ann-Christine
Jeg bruger også tit gulerødder eller grønne bønner når familien får pasta og jeg spiser glutenfrit :-)
Det var en god ide også. Jeg elsker begge dele :) Tak for tip
Mums, det spiser vi også tit efter at der er skåret ned på pastaen, så det er bare en sikker vinder i alle aldre. Ha en skøn dag :-)
Det er nemlig så godt og smager skønt.
Skøn aften til dig.
Forresten, så virker linket ikke til dig, har du en blog eller? For så vil jeg da super gerne se den :)