Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/squashmuffins/ Afternoon tea Cupcakes og Muffins, Kager, Kager og søde sager

Squashmuffins

Lækre saftige squashmuffins med chokolade og nødder til weekenden ♡ De har en vidunderlig krydret smag, masser af smovs og en svampet krumme.

Disse er min søde datters yndlingsmuffins og efter jeg bagte dem første gang, har vi  lavet dem et par gange om året, for de smager virkelig skønt.

Jeg har fyldt de lækre saftige squashmuffins med squash, chokolade og nødder, det er så lækkert og de holder sig skønne og saftige i et par dage.

Prøv også: opskrift på lækre chokolademuffins >>

Squashmuffins
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT45MPT25M12
Ingredienser
  • 60 g smør, blødt og stuetempereret
  • 175 g brun farin
  • 3 æg
  • 200 g hvedemel
  • 2 tsk stødt kanel
  • 1 tsk stødt kardemomme
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 0,50 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • 40 g mandler, grofthakkede
  • 40 g valnødder, grofthakkede
  • 75 g mørk chokolade, grofthakket
  • 225 g squash, groftrevet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Pisk smør og brun farin sammen, til det er luftigt og ensartet. Pisk derefter et æg i ad gangen, til det er ensartet.

Bland mel, krydderier, vaniljesukker, bagepulver og salt sammen, sigt det i dejen og rør den godt sammen.

Kom nødder, chokolade og squash i dejen og vend den godt sammen.

Fordel dejen i muffinforme og bag kagerne i en forvarmet ovn i ca. 18 minutter ved 175 grader varmluft, til de er gennembagte i midten.

Lad dem køle lidt af på en rist inden servering.