Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/squashkage/ Kager Kager og søde sager

Squashkage

Squashkage er virkelig lækkert og denne opskrift er både saftig, krydret og den kan virkelig varmt anbefales.

Jeg kommer gode krydderier i, nødder og chokolade og den er virkelig smovset og det er tilmed blevet min datters yndlingskage.

Kagen holder sig lækker frisk længe og kan sagtens bages 1-2 dage før den skal serveres.

Prøv også: opskrift på de lækreste gulerodsboller >>

Squashkage
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT1H30MPT25M8
Ingredienser
  • 100 g smør, stuetemperatur
  • 250 g brun farin
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 3 æg
  • 250 g hvedemel
  • 3 tsk stødt kanel
  • 1 tsk allehånde
  • 1 tsk stødt kardemomme
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk natron
  • 0,50 tsk salt
  • 350 g squash, groftrevet
  • 125 g hasselnødder, grofthakkede
  • 100 g mørk chokolade, grofthakkede
  • Citronfrosting med kardemomme
  • 150 g smør
  • 150 g flormelis
  • 1 tsk stødt kardemomme
  • 1 øko citron, revet skal herfra
  • 150 g naturel flødeost
  • Til pynt
  • 15 hasselnødder, grofthakket
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Pisk smør, brun farin og vaniljesukker sammen, til det er luftigt. Pisk derefter et æg i ad gangen.

Bland mel, krydderier, bagepulver, natron og salt sammen og sigt det i dejen. Tilsæt squash, hasselnødder og chokolade.

Vend dejen godt sammen og kom den i en smurt springform på 20 cm i diameter med bagepapir i bunden.

Bag kagen i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 45 minutter, til den er gennembagt. Lad kagen køle lidt af i formen og derefter på en rist.

Citronfrostning med kardemomme
Pisk smør, flormelis, kardemomme og citronskal grundigt sammen og pisk derefter flødeost i. Pynt den helt afkølede kage med frosting og hasselnødder.