Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/squash-frikadeller/ Aftensmad Tilbehør Aftensmad, Vegetar

Squash Frikadeller

Squash frikadeller kan snildt varieres på mange måder – kom revet gulerødder i, tilføj en masse skønne krydderurter fra haven eller komme lidt grofthakkede kikærter, bønner eller kogt quinoa i farsen.

De kan både bages i ovnen som beskrevet i opskriften her, eller steges i lidt smør og olie på en pande.

I mangel af bedre ord kalder jeg dem squash frikadeller – men de er selvfølgelig ikke at sammenligne med sådan en skøn klassisk frikadelle opskrift, som jeg i øvrigt tror skal på menuen i aften. Mums!

Prøv også: disse lækre quinoadeller >>

Squash frikadeller
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT15M4
Ingredienser
  • 250 g squash, groftrevet
  • 1 æg
  • 60 g fuldkornshvedemel
  • 1 løg, finthakket
  • 40 g cheddar ost, groftrevet
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
  • 1 spsk olivenolie
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Pres al den overskydende saft fra squash gennem en sigte.

Kom squash i en skål sammen med de andre ingredienser og rør det godt sammen til en fars. Lad farsen trække på køl i 30 minutter.

Form 8 deller og læg dem på en bradepan­de med bagepapir. Pensl med olie og bag dem i en forvarmet ovn ved 190 grader varmluft i cirka 25 minutter. Vend dem, når halvdelen af tiden er gået.