Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/sproed-crispy-kylling/ Aftensmad

Sprød crispy kylling

Sprød crispy kylling er et hit på middagsbordet og en god makker til alverdens dejlige salater og kartoffelretter eller ris, pasta eller hvad man ellers kan komme i tanke om at serveret til og sammen med.

Det er en skøn basisopskrift og kan bruges både som kyllingebøf i en lækker burger, skåret i skiver på salat eller serveret som tilbehør til andre retter.

Prøv også: min opskrift på de lækreste kyllingeruller >>

Sprød crispy kylling
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT25MPT25M4
Ingredienser
  • 400 g kyllingefilet
  • 1 spsk hvedemel
  • 1 tsk sød paprika
  • 2 æg
  • 100 g pankorasp
  • 0,50 tsk salt
  • sort peber, friskkværnet
  • olivenolie, til stegning
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Bank kyllingefiletterne lidt flade. Det sikre en kortere stegning, så kødet er saftigt, uden at paneringen bliver for mørk.

Pisk æg i en dyb tallerken og kom pankorasp i en anden dyb tallerken

Vend kyllingefiletterne med hvedemel, paprika, salt og peber. Vend dem derefter i sammenpisket æg og tilsidst i tallerkenen med pankorasp.

Steg på en pande ved middelvarme i olie i cirka 6 minutter på hver side til de er sprøde og gyldne. Tjek at de er gennemstegte.