Spidskålswrap med laks og kapersdressing


Spidskålswrap med laks er ofte en hverdagsredning i min familie.
De knasende sprøde kålblade er geniale til en super lækker, sund og lynhurtig aftensmad. En god måde nemt at få ekstra grøntsager føjet til måltidet.
De kan fyldes med alverdens dejlige råvarer; grøntsager, fisk, kylling, kød eller vegetarlækkert med avocado, hummus, salat og bønner. Her er det ovnbagt laks, en cremet kapersdressing, pærer og agurk. Nemt og lækkert!
Prøv også: min opskrift på en lækker buddha bowl >>
Arbejdstid 10 min.
Antal 4 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Spidskålswrap med laks og kapersdressing
- 300 g laksefilet
- 0,50 citron, saften herfra
- 1 spidskål
- 1 rødløg, finthakket
- 2 pære, i små tern
- 0,50 agurk, i små tern
- flagesalt
- sort peber, friskkværnet
- Kapersdressing
- 1 dl græsk yoghurt 10 %
- 2 spsk kapers, finthakket
- 2 spsk purløg, finthakket
- flagesalt
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Kom laksen i et ovnfast fad med bagepapir. Dryp med lidt citronsaft og drys med salt og peber. Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 15 minutter.
Rør dressingen sammen og smag den godt til.
Server pærer, løg, agurker og dressing i små skåle ved bordet, så man selv kan samle sin spidskålswraps.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Hvilken type “ovnfaste fade” bruger du til dine opskrifter? Vi oplever at der er stor forskel på om man bruger stålfade eller stentøj. Sidstnævnte kræver som regel lidt længere ovntid. Specielt, når det er fisk.
Hej Susanne
jeg bruger stort set altid keramik/stentøj. Det kan der også være forskel på, afhængig af tykkelsen på fadet – lige som der kan være noget forskel fra ovn til ovn.
Vigtigst med fisk er at det ikke får for meget. Hellere et minut for kort tid end for længe, for et godt og saftigt resultat.
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
jeg har lige lavet den her som salat i stedet (bare snittet spidskålen).
Det tog 15 min i alt og er perfekt til en hurtig og sund middag, når jeg både bor alene og er på SU. Det eneste “dyre” er laksen.
Fuldstændig perfekt.
Så skønt at høre! Mange tak for din søde hilsen og tilbagemelding på opskriften
Kh Ann-Christine
Lyder lækkert det må vi prøve.
Har du ikke et forslagtil en salat dertil.
Jeg kunne snildt spise denne her til: http://www.valdemarsro.dk/hvidkaalssalat-med-olieeddike-dressing-og-mandler/