Spidskålssalat med chorizo og granatæble
Spidskålssalat med sprød chorizo, granatæble og fennikel er en af de salater der er god at servere som tilbehør til rigtig mange aftensmåltider.
En spidskålssalat er herlig sprød, når den serveres rå og uden at være tilberedt – men derudover er den også virkelig, virkelig skøn, når salaten lige får en hurtig tur på en varm pande. Spidskål klasker lige en anelse og bliver meget nemmere at spise – hvilket har den bonus, at man kan spise større mængde grønt, før man bliver træt af at tygge ;)
Prøv også: Min lækre Spidskålssalat med æble og avocado >>
Arbejdstid 15 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Spidskålssalat med granatæble og sprød chorizo
- 1 spidskål, fintsnittet
- 1 fennikel, fintsnittet
- 1 rødløg, finthakket
- 50 g chorizo, i små tern
- 0,50 dl granatæblekerner
- 1 spsk olivenolie
- 1 bakke karse
- flagesalt
- sort peber, friskkværnet
- Dressing
- 3 spsk olivenolie
- 1 spsk æblecidereddike
- 1 tsk honning
- 1 tsk dijon sennep
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Rør dressingen sammen eller ryst den sammen i et glas med låg.
Skær spidskål, løg og fennikel i helt tynde strimler. Salaten kan serveres rå eller den kan sauteres i 1-2 minutter i en smule olie på en varm pande. Det skal ikke tage farve, men blot lige ‘falde en smule sammen’
Vend grøntsagerne godt sammen med dressingen.
Steg chorizo sprødt på en varm pande med lidt olivenolie og anret det på salaten med granatæble og karse.
Smag til med flagesalt og friskkværnet peber.
Åh det lyder himmelsk.. elsker kål og krydret mad….
♡