Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/soyamandler/ Appetizer Nytår, Snacks

Soyamandler

Her får I min opskrift på nemme og lækre sojamandler.

En skål med sprøde velsmagende sojamandler er en nem snack at byde gæster på inden middagen og det smager dejligt til alt fra en god cocktail, et glas vin eller en kold øl. Derudover er sojamandler også virkelig gode som topping på mad. Prøv dem både grofthakket som sprød topping på en salat eller som lækkert sprødt drys til fx en cremet kartoffelsuppe.

Soyamandler er ganske simple og enkle at lave og kræver blot to ingredienser; mandler og soja.

Prøv også: opskrift på saltmandler >>

Sojamandler
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT20MPT5M1
Ingredienser
  • 130 g mandler
  • 2 spsk soja
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Sojamandler på panden
Kom mandler og soja på en pande og varm op til middelhøj varme under konstant omrøring.

Rør hele tiden i mandlerne, til mandlerne er tørre og sprøde – sojaen godt fordelt på mandlerne.

Sojamandler i ovnen
Kom mandlerne på en bradepande med bagepapir og bag i en forvarmet ovn ved 160 grader varmluft i cirka 10-14 minutter. Tag bradepanden ud af ovnen, hæld soja over mandlerne og vend mandlerne godt sammen, så de er helt dækket af soja.

Bag i ovnen i yderligere 5 minutter til sojaen er tørret ind.