Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smarties-cookies/ Cookies og Småkager Kager og søde sager

Smarties Cookies

Lækre smarties cookies som smagere fantastisk og ser flotte ud med de fine farveprikker i kagerne.

Perfekte til en børnefødselsdag eller bare til at hygge med en dejlig fredag til filmaften. Prøv at knuse dem let og blande dem i en skål med vanilje is eller kom en kugle vaniljeis mellem to cookies som en lækker issandwich.

De er nemme at bage og smager både skønt når de er helt friskbagte og blot akkurat er kølet af og  har sat sig, eller dagen efter. Opbevar dem i en lufttæt småkagedåse.

Prøv også: min klassiske opskrift på cookies >>

Smarties Cookies
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT45MPT20M16
Ingredienser
  • 150 g smør, stuetempereret
  • 100 g sukker
  • 100 g lys muscovadosukker
  • 1 æg
  • 200 g hvedemel
  • 0,50 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • 50 g mælkechokolade, grofthakket
  • 150 g smarties
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Pisk smør, sukker og muscovadosukker sammen, til det er luftigt, og pisk derefter ægget i.

Bland mel, vaniljesukker, bagepulver og salt sammen, sigt det i dejen og rør det godt sammen.

Tilsæt hakket mælkechokolade og vend den i dejen. Kom derefter halvdelen af chokoladeknapperne i og vend dem sammen med dejen.
Form kugler på størrelse med en lille golfbold og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Tryk dem flade og fordel resten af chokoladeknapperne oven på kagerne og tryk dem lidt ned i dejen. Sørg for, at der er god afstand mellem kagerne, da de flyder lidt ud under bagningen.

Bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 13-15 minutter, til de er gyldne, men stadig lidt bløde i midten. Lad dem køle lidt af på bagepladen, inden de sættes på en bagerist.<