Da jeg startede med at blogge for 7 år siden, var der næsten ingen der læste med, udover Martin, min mor og min søster. Det var helt fint, lige som det skulle være og jeg havde egentlig ikke tænkt mig, at det skulle blive så meget anderledes. Eftersom jeg ikke havde nogle læsere, så kunne jeg øve mig i at lave et design, som jeg selv synes om og jeg overvejede egentlig ikke, om bloggen gav værdi for andre end mig selv. Jeg kunne med andre ord, stille og roligt finde min helt egen vej ind i det. I mine øjne var det faktisk en ret ideel start som nystartet blogger. Meget har ændret sig siden og dét er jeg virkelig helt enormt glad for, selv om det jo ikke var planen dengang. Jeg synes, at det er både dejligt, motiverende og sjovt at have søde læsere og jeg kniber mig da ofte lidt i armen over den udvikling, som bloggen har taget over tid.
Og nu til noget helt andet … og små glimt fra denne uge:
Lyserøde blomstrende træer i vores nabolag og blomstrende æbletræer i haven
Kaffe og læsepause i går. Solbrillerne er nok mest fremme, i håb om at solen så følger trop. perfekt, da et møde tog kortere tid end planlagt og jeg lige havde lidt tid til en hyggelig pause i solen gråvejret.
Vi talte om mynte i kommentarfeltet forleden her på bloggen og jeg tænkte lige at jeg ville vise hvor vildt vores gror i højbedet. Jeg elsker, hvordan de hurtigt blander sig og sammen skaber et smukt grønt bed.
Rigtig skøn frokostsandwich hos Bernth & Co i går – mit første besøg der, men absolut ikke sidste!
Nyhedsbreve.
Jegvil gerne modtage jeres nyhedbrev
Hej Jytte
Det er dejligt at høre! Du kan tilmelde dig her: https://www.valdemarsro.dk/nyhedsbrev/
Kh Ann-Christine
Kære Ann – Christine
Tak for Dine lækre opskrifter på Valdemarsro.
Kom lige til at se på Din mysliopskrift.
Jeg laver også min egen mysli- min opskrift følger her:
3 -5 håndfulde valsede speltkerner- gerne rigtig grove – En håndfuld græskarkerner – en håndfuld sesamfrø og en teskefuld smør – af og til hvis jeg har en håndfuld mandler med skal. Det hele på en varm pande – ristes lidt og til sidst et par skefulde ahornsirup på og BLIV VED DET FRA NU AF lad det riste lidt – vend det godt rundt . Lad køle på panden – Det blir på grund af de valsede speltkerner og græskarkerner meget crunchy
Fantastisk på vores Skyr som vi spiser om morgenen. Mums
Med venlig hilsen
Karen Bach
Kære Karen,
Mange tak for at dele :) Vi er også blevet rigtig glade for en hurtig honningristet müsli på panden, men jeg har faktisk ikke prøvet med tilsat smør. Det må testes :)
Kh Ann-Christine
Bu hu at du tar madplanen af din blogg Anne-Christine. Jeg finder utrolig stor inspiration i dine madplaner, og får jeg den på en mail ved jeg at jeg ikke får den åbnet og kigget igennem.
Så en lille stemme for at du skal bevare den på din blogg:)
Jeg er rigtig glad for at høre at du har været glad for den :)
Du kan fremover finde mine madplaner her
Kh Ann-Christine
Har hørt meget godt om det nye sandwich sted! Men kender du et sted hvor man kan købe de Luscombe safte henne? Måske et supermarked eller specialbutik? Har fået dem på restauranter tidligere og er VILD med dem!!
Nej, desværre! Men enig, den var super lækker, og hvis du finder ud af hvor man kan købe dem, så tip mig gerne :)
Hej Ann-Christine. Hvordan har du sået mynten? Har du bare lagt forskellige frø i jorden, eller har du forspiret dem først i vinduet eller har du købt færdige planter? Tror du, at det er for sent at sætte nogen nu? Tak for en dejlig blog og hjemmeside. mvh katrine
Hej Katrine,
Mange tak :)
Jeg har plantet færdige planter. Jeg har ikke rigtig erfaring med såning af mynte, men jeg tror sagtens du kan nå at forspire nu hvis du foretrækker det.
Jeg har sprunget over den del, for man får så mange mynteplanter ud af såning. I mit højbed har jeg plantet 6 mynteplanter i alt, og det kan man sagtens nå inden for de næste par måneder. Det er en ret billig plante til et højbed, for så har de bare selv bredt sig ud over det hele efterfølgende.
Kh Ann-Christine
Det er rigtig svært, det der med nyhedsbreve, men jeg synes da at det er en super idé med madplanen. Så er jeg jo også “nødt til” at tilmelde mig dit nyhedsbrev, for jeg kan ikke undvære dine madplaner. ;-)
Jeg synes også det er super svært – og måske netop derfor, pga udfordringen i det, synes jeg at det bliver et nyt og spændende område at arbejde med ved siden af bloggen. Jeg håber du vil synes om madplanerne fremover også :)