Weekenden startede med at Julie og jeg hyggede med de safran gyldne og velduftende luciaboller. Der blev formet fine mønstre og så blev de nybagte boller spist til morgenmad, med blødkogt æg som selskab og varm kaffe naturligvis.
En dejlig start på weekenden som bød på mange dejlige ting, skønne mennesker, julehygge og hjemmelavede churros (ohh my, de er fantastiske! og kommer på bloggen i morgen)
Et lille tip – i stedet for at bruge korender eller rosiner som pynt, så prøvede vi med mørke chokoladeknapper. Dem fra Callebaut har en fin størrelse og det smager lidt bedre, synes vi ;)
Søde luciabørn i fint optog i børnehaven i torsdags
Eggnog en december aften for at fejre at weekendens begyndelse.
Uhmm, Hokkaidosuppe til frokost – elsker når der er skønne rester fra aftensmaden til min frokost!
Bogsignering i Hjørring i går, med smagsprøver fra bogen – lækre cookies med sød finsk lakrids og kokoskugler med appelsin. Tak til jer der kiggede forbi både fredag og søndag – det var virkelig hyggeligt og dejligt at hilse på jer! :)
Uhm – gennem det sidste års tid har jeg trofast fulgt med på sidelinjen her på bloggen.. Sikke en masse inspiration; dejlige opskrifter, flotte billeder og positive hverdags betragtninger! Tak for det :)
Sidder lige og leder efter en opskrift på dine cookies med sød, finsk lakrids… Hvor finder jeg den?
Tusind tak, Mie :) Hvor er det dejligt at høre.
Opskriften med de lækre cookies er i min kogebog :)
Kh AC
Hvor ser det ud til, at have været en dejlig weekend :-)
Har lavet en stor fejl på min ønskeseddel i år, for ønskede mig nemlig din bog – fortryder jeg ikke bare selv købte den. På den anden side, så kunne sådan en juledag i sofaen, med et tæppe og din bog også være glimrende… Men det er nu længe at vente :-)
Rigtig dejlig regnvejrsdag :-)
KH Rikke
Hvor er du sød :) Jeg krydser fingre for at den ligger under juletræet til dig i år
Rigtig dejlig dag til dig også, lad os håbe på lidt snevejr snart ;)
Kh AC
Det er alt for længe siden jeg har smagt Lucia boller. I år bliver nok svært at nå, men jeg håber på næste år.
Chokoladeknapper er en fin ide. Kan i øvrigt også købes til gode priser i Tyskland. Citti og Real har jeg set skulle være billige, i min egen jagt på herlighederne, og der er også online hos pati-versand.
Oooooh. Churros! Det må være skæbnen. Jeg elsker dem! Desværre har jeg ikke lige for tiden så mange muligheder for at få nogle, så jeg har den seneste uge gået og leget lidt med tanken om at prøve at lave dem selv. Da jeg så at dejen skal sprøjtes direkte ned i olien kom jeg dog i tvivl. Men nu. Skæbnen! ;) Ser frem til i morgen.
Det ér skæbnen og du bliver nødt til at lave dem ;)
Pudsigt at du også lige har tænkt på dem – opskriften kommer lige om et par minutter her på bloggen :)
God fornøjelse med dem
Det var en rigtig god ide med chokoladeknapper, det ser lige lidt mere festligt ud, når familien nu ikke kan lide rosiner. Det tror jeg skal prøves i morgen på min datters 18 års fødselsdag.
Jeg køber Callebeut her: chocolatefalls.co.uk, de kan også købes ved: detsødeliv.dk
Hvad der bedst betaler sig er nok afhængig af mængden ift. portoen. Store mængder er billige i Scotland og under 12 kg. koster 180 i porto. 2,5 kg koster ca. 180,-kr. afhængig af kursen, så det er billigere end de billigste, dårlige chokolader herhjemme.
Kh.
Anne-Marie
Hej Anne-Marie
Tak for hjælp med link til chokoladen :)
Stort tillykke med din datter, jeg håber I får en rigtig skøn dag i dag
Kh AC
VI er heller ikke vilde med bagte rosiner. Bagte også de fine gule “boller” i weekenden :-) Hvor køber du chokoladeknapperne? Har ledt i både Bilka og Føtex.
Jeg har købt disse i Metro – men har også jævnligt købt dem uden for landets grænser, så er der en del at spare :)