Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/sennepssild/ Efterår Fisk & Skaldyr, Frokost, Julefrokost, Juleopskrifter, Påskefrokost, Sommer, Vinter

Sennepssild

Cremede sennepssild er så lækkert, serveret på godt rugbrød og med smilende æg til, rødløg, kapers, og måske lidt æbler i tern, samt et lille drys grønt fra enten kørvel eller dild.

En rigtig dejlig frokostret til både julebordet og påskebordet, hvor de cremede sennepssild gør sig så godt til sildebordet. De er også skønne og nemme at lave til en helt almindelig weekendfrokost derhjemme

Prøv også: min opskrift på spinatroulade >>

Sennepssild
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT20M6
Ingredienser
  • 1 dl cremefraiche 38%
  • 2 spsk dijon sennep
  • 1 spsk grov sennep
  • 1 spsk akaciehonning
  • 1 spsk kapers
  • sort peber, friskkværnet
  • 250 g gammeldags modnede sild
  • Til servering
  • 6 skiver rugbrød
  • 6 kapersbær
  • 1 rødløg, i ringe
  • 3 æg, smilende
  • 1 håndfuld kørvel, hakket
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Rør cremefraiche dijonsennep, grov sennep og honning godt sammen i en skål og tilsæt kapers. Smag godt til med friskkværnet peber og mere sennep efter smag.

Skær sildene i mindre stykker og vend dem med sennepsdressingen.

Server til rugbrød med kapersbær, rødløg og smilende æg. Drys kørvel over til sidst.