Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/scrambled-eggs/ Bålmad Brunch, Morgenmad

Scrambled eggs til morgenmad

Scrambled eggs med purløg og groft hjemmebagt rugbrød er blandt mine morgenmadslivretter på hverdage og til brunch.

Det tager kun omtrent 5 minutter at tilberede og det smager noget så dejligt.

Scrambled eggs er herlig både til den nemme hverdagsmorgenmad med groft brød til eller til den store weekendbrunch med god tid og flere retter på bordet.

Prøv også: mine bedste opskrifter til brunch >>

Scrambled eggs
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT5MPT5M1
Ingredienser
  • 2 æg
  • 2 spsk mælk, eller vand
  • 1 tsk smør
  • 3 spsk purløg, finthakket
  • 0,25 tsk flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kom æg og mælk i en skål og pisk dem let sammen med en gaffel.

Kom æggemassen på en pande med smør og rør konstant under middelvarme. Tag æggene af varmen, når de har den rette konsistens og stadig er saftige og bløde i konsistensen. Vær endelig opmærksom på at de ikke får for meget, så de bliver tørre og kedelige. Æggene skal helst tilberedes lige inden servering, så smager de allerbedst.

Drys med flagesalt, friskkværnet peber og rigelige mængder purløg.