Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/sarah-bernhardt-kager/ Afternoon tea Cookies og Småkager, Julekonfekt, Juleopskrifter, Kager, Kager og søde sager

Sarah Bernhardt kager

Hjemmelavede Sarah Bernhardt kager er så lækre.

Den skønne kage med bagt makron bund, cremet chokoladetrøffel og sprød chokolade overtræk er et evigt hit i min optik. Det er dog en ret mættende kage, men med de hjemmelavede størrelser kan man jo heldigvis lave dem små og lige tilpas i størrelsen.

Fyldt af smag, chokoladeintensitet og virkelig en skøn sag at servere til en kop god kaffe på en hyggelig dag.

Prøv også: opskrift på en god nøddetærte >>

Sarah Bernhardt kager
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT3HPT30M12
Ingredienser
  • Makroner
  • 90 g mandelmel
  • 120 g flormelis
  • 2 æggehvide
  • Chokolade Trøffel creme
  • 1 ark husblas
  • 3 dl piskefløde
  • 140 g mørk chokolade, finthakket
  • Derudover
  • 300 g mørk chokolade, til overtræk
  • 1 knivspids spiseligt guldstøv
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Makron
Rør mandelmel og flormelis sammen i en skål og pisk æggehviderne i med en håndmikser.

Kom det i en sprøjtepose og sprøjt små makroner ud på en bageplade med bagepapir i en størrelse på cirka 4 cm i diameter og med 3 cm mellemrum mellem hver makron.

Bag ved 160 grader alm. ovn i 20 minutter eller til de er gyldne i kanterne. Lad dem køle af på en bagerist.

Chokoladetrøffelcreme
Læg husblas i en skål med koldt vand i 10 minutter.

Kom piskefløde i en gryde og varm op til lige under kogepunktet. Tag gryden af varmen.

Vrid husblas for vand og rør husblas og chokolade i den varme fløden, til det er helt ensartet. Brug evt en stavblender til at gøre chokoladecremen helt glat. Kom i en skål og stil på køl i mindst 2 timer.

Pisk den iskolde chokoladecreme luftig med een håndmikser. Smør den piskede luftige chokolade creme på hver makron med en spartel i fine toppe.

Dyp forsigtigt hver kage i tempereret chokolade. Sæt kagerne på et stykke bagepapir og lad chokoladen stivne. Pensl med lidt spiseligt guldstøv inden servering.