Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/saltede-lakridsmandler/ Snacks

Saltede lakridsmandler

Disse saltede lakridsmandler er ganske uimodståelige og passer ret perfekt til et glas godt rødvin fredag aften. Så fredag aften med en portion af dem, et glas rødvin, computeren på skødet og så ellers hyggearbejde i nogle timer, mens børnene sov sødt og Martin var ude og spise en god middag sammen med sin mor og brødre.

Saltede lakridsmandler
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT5M1
Ingredienser
  • 200 g mandler
  • 1 spsk rålakridspulver
  • 2 tsk salt
  • 1 dl kogende vand
  • til drys
  • 0,50 tsk lakridsrodspulver
  • 0,50 tsk flagesalt
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Skyl mandlerne grundigt under rindende vand.

Vend dem med kogende vand, salt og lakridspulver. Lad det stå i en halv times tid og sigt derefter vandet fra.

Kom mandlerne på en bageplade med bagepapir og rist dem i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 20 minutter.