Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/salat-med-pulled-pork/ Aftensmad Mexicansk, Nem Hverdagsmad, Salat

Salat med pulled pork

Her får du en opskrift på en dejlig og super nem salat med pulled pork – her er masser point på sprødhedsskalaen i form af grøn salat, frisk koriander og chili, der bider lidt i smagsløgene.

Pulled pork er det mest smørmøre kød, man kan ønske sig og det er virkelig lige så lækkert i en salat, som det er i en klassisk pulled pork burger med coleslaw.

Denne salat er med chili, koriander, lime og avocado, for det passer så dejligt til det krydrede saftige kød.

Prøv også:  opskrift på hjemmelavet pulled pork >>

Salat med pulled pork
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT15MPT15M4
Ingredienser
  • 400 g færdiglavet pulled pork
  • 125 g blandet salat
  • 300 g rød spidskål, fintsnittet
  • 2 avocado, i skiver
  • 1 håndfuld frisk koriander, eller bredbladet persille
  • 1 rød chili, i skiver
  • 1 lime, i både
  • Hurtige syltede rødløg
  • 1 dl æblecidereddike
  • 1 dl vand
  • 30 g sukker
  • 2 rødløg, skåret i ringe
  • Chilidressing
  • 2 spsk sriracha chilisauce
  • 1 dl cremefraiche 18 %
  • 2 spsk mayonnaise
  • salt
  • sort peber
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Varm pulled pork, enten på en pande med lidt olie eller i ovnen ved 250 grader varmluft i cirka 5 minutter. Det må gerne blive lidt sprødt.

Anret salat og spidskål på tallerkener og top med pulled pork, syltede løg, avocado og chilidressing og chili efter smag. Drys til sidst frisk koriander eller bredbladet persille over.

Syltede rødløg
Kom æblecidereddike, vand og sukker i en gryde og kog op til sukkeret opløses. Kom rødløg i gryden og sluk for varmen. Tag de syltede rødløg op efter 5 minutter, så er de klar til salaten.

Chilidressing
Rør cremefraiche med sriracha, mayo og smag til med salt og peber.