Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/rysteribs/ Brunch Tilbehør Aftensmad

Rysteribs

Frisktlavede rysteribs er nemt, hurtigt og smager super skønt. Server til alt fra morgenmadens yoghurt eller skyr med granola, til aftensmadens frikadeller, helstegt kylling og flæskesteg. Det er også lækkert som tilbehør til sommerens ostebord.

Vores ribsbuske byder på de lækreste røde bær år efter år. Vi nipper af dem dagligt og spiser dem direkte fra ribsbusken. Nogle laves til rysteribs, andre kommes i salater til aftensmaden og så skal der laves ribssaft og ribsgele.

Prøv også: min opskrift på hjemmelavet ribssaft >>

Rysteribs
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT5MPT5M1
Ingredienser
  • 100 g ribs
  • 30 g sukker
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kom nip ribsene fra stilkene og kom ribs og sukker i et glas med låg.

Ryst grundigt til ribsene afgiver saft og til sukker og ribs er godt rystet sammen.