Rysteribs


Frisktlavede rysteribs er nemt, hurtigt og smager super skønt. Server til alt fra morgenmadens yoghurt eller skyr med granola, til aftensmadens frikadeller, helstegt kylling og flæskesteg. Det er også lækkert som tilbehør til sommerens ostebord.
Vores ribsbuske byder på de lækreste røde bær år efter år. Vi nipper af dem dagligt og spiser dem direkte fra ribsbusken. Nogle laves til rysteribs, andre kommes i salater til aftensmaden og så skal der laves ribssaft og ribsgele.
Prøv også: min opskrift på hjemmelavet ribssaft >>
Arbejdstid 5 min.
Antal 1 portion
Kan fryses Ja

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Rysteribs
Kom nip ribsene fra stilkene og kom ribs og sukker i et glas med låg.
Ryst grundigt til ribsene afgiver saft og til sukker og ribs er godt rystet sammen.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Er det 100g ribs med stilk eller uden?
Det er uden stilk
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Kan man bruge ribs der har været i fryseren ??
Ja, sagtens :)
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Det ser bare så lækkert ud. Det minder mig helt vildt om min farmor. Hun lavede altid rysteribs til os, da vi var børn :)
Ja, det er sådan en lidt nostalgisk ret – det synes jeg også :)