Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/rugbrodsstave-med-lakrids/

Rugbrødsstave med lakrids

rugbroedsstave-med-lakrids

Jeg vil lige komme med et lille fredags tip til nogle ualmindelig lækre stænger ;) Rugbrødsstænger eller stave, om man vil. Vi spiser dem fx til suppe eller helt enkelt som her i dag, hvor jeg snupper dem til morgenmad og tilbehør til et blødkogt æg og en banan.

Det er ganske simpelt en god skive rugbrød, smurt med lidt saltet lakridssirup på den ene side, og så i ovnen ved 200 grader til det er sprødt. Skær i stave og nyd dem sprøde og lækre. Super nemt!

Og jeg kunne faktisk sagtens have lavet en lille portion til i går, hvor Ninna kom forbi til en hyggelige torsdag rødvinsdate, vi kunne have spist dem som snack sammen med oliven, nødder og rødvin.

Fredagsudsigterne for mig vedkommende er, først arbejde på hjemmekontoret, så en fotoopgave inde i byen for Spiseliv og derefter kaffenydelse på Sigfreds med Linda – og hente børnene tidligt fra børnehaven og fredagshygge med film, popcorn og guf. Det er dejlige udsigter og hverdagslykke ♥

Rigtig skøn fredag til jer!

Spørgsmål til opskriften?

Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.

Kommentarer
  • 27. oktober 2013 kl. 20:42

    Hej Ann-Christina
    Hvor køber man lakrids-sirup? Måske Magasin??
    Hilsen Tina

    • Ann-Christine:
      28. oktober 2013 kl. 08:20

      Hej Tina,
      Ja, det kan man. Eller i forskellige specialbutikker og på nettet.
      Kh Ann-Christine

  • linda:
    26. oktober 2013 kl. 14:26

    mmh, den her version må jeg prøve. tak for en hyggelig kaffedate, ac. du er godt selskab! dejlig weekend til jer alle fire.

    • Ann-Christine:
      28. oktober 2013 kl. 07:57

      Dét er du også! Rigtig dejlig ny uge til dig :)

  • MilleSmille:
    26. oktober 2013 kl. 08:50

    Har aldrig prøvet med lakrids, men herhjemme lavet vi dem ind imellem med kanelsukker :-)

    • Ann-Christine:
      28. oktober 2013 kl. 07:57

      Uhm, det lyder også lækkert!

  • Vis alle 18 kommentarer

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.