Romantisk morgenmad og hjertetoast med æg
Romantisk morgenmad med æg i hjertetoasts og chokoladeovertrukne jordbær er perfekt til en romantisk weekend, uanset om det er hele ens søde lille familie der er samlet – eller om man er i tosomhed. Perfekt til Valentines day, fejring af kærlighed, kærestedage, bryllupsdage eller hvad man nu ellers kan finde på – ikke at der selvfølgelig behøver være en årsag.
Jeg tilberedte denne sene morgenmad/frokost til os, som nærmest er en helt romantisk morgenmad, med chokoladeovertrukne jordbær og hjerteæg i et stykke godt smørristet brød.
Kærlighed serveret på en tallerken ♥
Arbejdstid 15 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Hjertebrød med æg
- 4 skiver godt surdejsbrød uden kerner
- 2 spsk smør
- 4 æg
- flagesalt
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Brug en hjerteformet kageudstikker til at lave et hjerte i hver af de 4 brød.
Varm en pande op til mellem varme, kom en spsk smør på panden og lad det lige bruse af, rist først brødet på panden på den ene side.
Rist også de fire hjerter der er stukket ud.
Vend brødskiverne, kom en klat smør på panden og slå et æg ud i hver af de 4 hjerter.
Lad brødene stå på panden til æggehviden er stivnet. Drys med flagesalt og friskkværnet peber.
Jeg har været i Bruxelles 1 gang sidste år. Og jeg var vild med antikmarkedet hver lørdag formiddag! Men det er ikke så spændende for børn. Tin-tin butikken er også hyggelig! Børnene fik æggebægre med Tin-tin og hunden på. Dem var de glade for at ( jeg ) mormor tog med hjem til dem.
Det når vi desværre ikke (desværre for mig, men det er Johan og Julie nok helt tilfredse med, som du også er inde på ;) )
Det er en virkelig dejlig by og herhjemme har Tintin også vakt lidt mere interesse. Både Martin og jeg synes det er så fint med glæden ved de gode gamle klassikere :)
Super gode opskrifter og billeder! Jeg lavede 4 store flasker ribssaft efter din opskrift i går, her på ødegården i Sverige. Next step er dine lækre pandekager med hyldeblomstsaft i.
Hvor lyder det hyggeligt!
Og som den perfekte sommerhussyssel på en ødegård i det svenske.
Rigtig god ferie
Kh AC
Det ser lækkert ud og en fin måde at servere æg på! I ingredienser nævner du også bagekartofler??
Ha ha, jep en lille fejl sneg sig ind der ;)
Og tak <3
Så timet, at du lige udgiver dette indlæg nu – ledte netop lige efter navnet på den lille zoo, du har talt så godt om! :) Der må vi hen i sommerferien, der venter lige om hjørnet.
Ha’ en god ferie i Bruxelles – skønt at følge med på instagram. Bruxelles er en skøn, skøn by.
Det kan varmt anbefales, skønt lille sted og jeres søn har jo lige alderen til det :)
God fornøjelse og rigtig god ferie
Ser dejligt ud med æg og brød i et, men bagekartofler? Ann-Christine..:-) glæder mig til flere sommerbilleder på bloggen og instagram og ikke mindst din bog til jul…god sommer..
Ha ha, den er slettet nu – en fejl fra det dokument hvor jeg skriver mine opskrifter ind i :D
Godt du spottede den :)
Og tusind tak, det er jeg glad for at høre! Jeg glæder mig også meget :)
Rigtig dejlig sommer til dig