Rødbedesalat med feta


Rødbedesalat med feta er en lækker vintersalat, som passer super som tilbehør til mange aftensmadsretter i vinterhalvåret.
Den kan serveres til alt fra gryderetter til kylling og frikadeller.
Rødbederne er bagt, så de stadig har bid og derefter vendt i en yderst velsmagende og temmelig nem sennepsdressing med ingefær, som passer virkelig godt til smagen af rødbede.
Prøv også: opskrift på lækker blomkålssalat >>
Arbejdstid 10 min.
Antal 4 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Rødbedesalat med feta
- 300 g rødbeder, i tern
- 100 g grønkål, finthakket
- 125 g rucola
- 1 rødløg, i tynde skiver
- 100 g feta, smuldret
- 1 tsk olivenolie
- salt
- sort peber, friskkværnet
- Ingefær og sennepsdressing
- 1 tsk dijon sennep
- 1 tsk ingefær, fintrevet
- 2 spsk olivenolie
- 2 tsk honning
- salt
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Vend rødbederne i olivenolie, salt og peber og fordel dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 175 grader varmluft i 15 minutter.
Vend dressingen godt med grønkålen.
Anret salaten i en skål, vend rucola, bagte rødbeder skåret i tern og rødløg sammen med salaten. Smuldr fetaen over inden servering.
Ingefær-sennepsdressing
Rør ingredienserne til dressingen sammen.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Hej
Det står der altså ikke noget om.
Der er jo forskel på bagetid om det er stave eller hele rødbeder😉
Skal rødbeder skrælles og skæres i stave inden bagning?
Hilsen susanne
Hvordan undgår man at rødbede farve smitter af på fetaost
Hej Ulla
Det oplever jeg ikke er et problem når rødbederne er bagt i ovnen. Medmindre man laver salaten i god tid, så kan de godt afgive lidt farve og saft efter lidt tid.
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Altså
Skal rødbeder skrælles og skæres i stave inden bagning?
hej Inge
jeg har lige opdateret, så det står nærmere beskrevet under tips :)
God fornøjelse
Kh Ann-Christine