Ris
Der er mange skønne forskellige typer ris og min favorit er de lækre basmati ris eller brune ris.
Derudover kan jeg også rigtig godt lide jasmin ris, som har en skøn blomsterduft og som klistre sammen efter kogning, hvilket gør dem egnede til mange indiske og asiatiske retter.
Derudover er der grødris, ris til risotto og mange typer vilde ris.
Følg altid gerne vejledningen på emballagen for kogetid, for at ramme plet
Arbejdstid 5 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Ris
- 3 dl basmati ris
- 5 dl vand
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Kom risene i en gryde med vand og kog efter anvisning på emballagen – ofte 12 minutters kogetid under låg ved lav varme, sluk for varmen og lad risene stå i gryden med låg i 10 minutter inden servering.