Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/remoulade/ Dip, Pesto, Dressing og lign. Tilbehør Aftensmad

Remoulade

Hjemmelavet remoulade er lækkert som tilbehør til mange retter og jeg laver den især gerne til både fiskefrikadeller og fiskefilet.

Når man laver remoulade selv, så kan man selv justere op og ned for grøntsager helt som man vil, så jeg skruer gerne godt op for både det grønne og for krydderierne, og dermed bliver remouladen ekstra lækker og en skøn kold sauce, at bruge til aftensmaden.

På billedet her er den knap så gul, som den købte version, men det kan man blot regulere med mere gurkemeje, hvis man synes.

Prøv også: min opskrift på hjemmelavet ketchup >>

Remoulade
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT10MPT10M1
Ingredienser
  • 1 dl syltede agurker, finthakket
  • 1 æble, groftrevet
  • 1 gulerødder, fint
  • 2 dl cremefraiche 38%
  • 2 spsk mayonnaise
  • 25 g kapers, finthakket
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk stødt gurkemeje
  • 1 knivspids mediumstærk karry
  • 1 knivspids stødt spidskommen
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kom syltede agurker, æble og gulerod i en foodprocessor og kør, til det er finthakket. Kom de hakkede ingredienser i en skål sammen med cremefraiche og mayonnaise. Rør godt rundt og smag til sidst til med krydderierne.

Opskriften giver ca. 3 dl