Remoulade


Hjemmelavet remoulade er lækkert som tilbehør til mange retter og jeg laver den især gerne til både fiskefrikadeller og fiskefilet.
Når man laver remoulade selv, så kan man selv justere op og ned for grøntsager helt som man vil, så jeg skruer gerne godt op for både det grønne og for krydderierne, og dermed bliver remouladen ekstra lækker og en skøn kold sauce, at bruge til aftensmaden.
På billedet her er den knap så gul, som den købte version, men det kan man blot regulere med mere gurkemeje, hvis man synes.
Prøv også: min opskrift på hjemmelavet ketchup >>
Arbejdstid 10 min.
Antal 1 portion

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Remoulade
- 1 dl syltede agurker, finthakket
- 1 æble, groftrevet
- 1 gulerødder, fint
- 2 dl cremefraiche 38%
- 2 spsk mayonnaise
- 25 g kapers, finthakket
- 1 tsk sukker
- 1 tsk stødt gurkemeje
- 1 knivspids mediumstærk karry
- 1 knivspids stødt spidskommen
- salt
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Kom syltede agurker, æble og gulerod i en foodprocessor og kør, til det er finthakket. Kom de hakkede ingredienser i en skål sammen med cremefraiche og mayonnaise. Rør godt rundt og smag til sidst til med krydderierne.
Opskriften giver ca. 3 dl
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Kan man bryge Græsk Yoghurt i stedt for cremefraiche?
Ja, giver en anden smag – men er også godt!
Godt nytår
Kh Ann-Christine
Dejlig remoulade *****
Kan man fryse noget af den ned ?
Mange tak :)
Jeg tror du vil opleve den bliver lidt grynet og vandet ved optøning, men jeg har ikke forsøgt mig med det, så måske …
Kh AC
Hej,
Jeg er en glad bruger af dine mange lækre opskrifter, og får masser af god inspiration.
Men, Jeg bliver nogle gange forundret over dine tidsestimater? I denne tænker jeg at bare det at hakke de forskellige ting tager 15-20 min.
Jeg synes ofte, jeg løber ind i opskrifter, hvor dine tidsestimater er meget optimistiske. Det ser jeg dog også hos mange andre madbloggere.
Måske der er noget jeg ikke har forstået ?
Hej Mikael
Mange tak for din hilsen, det er dejligt at høre!
Jeg kan af gode grunde ikke svarer for hvad andre gør ;) – men mine opskrifter tidsberegner jeg ud fra, at jeg river, hakker og snitter på min minihakker eller foodprocessor. Derfor kan det meste jo godt klares med et rivejern eller en køkkenkniv.
Kh Ann-Christine