Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/rejecocktail/ Buffet Festmad, Fisk & Skaldyr, Forretter, Frokost, Nytår, Påskefrokost

Rejecocktail

Forårsfin og lækker rejecocktail med skaldyrsdressing er perfekt til servering på fx. påskebordet eller til andre festlige lejligheder.

Sådan en rejecocktail er jo virkelig en klassiker fra 80´erne, og det er ikke blevet en klassiker uden grund – for det smager jo vildt lækkert!

Sprød salat, lækre rejer og cremet skaldyrsdressing serveret med citron og lidt urter. Her får du min version af den lækre forret.

Prøv også: min opskrift på luksus stjerneskud >>

Rejecocktail
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT30M4
Ingredienser
  • Thousand Island dressing
  • 1 dl cremefraiche 38%
  • 1 spsk mayonnaise
  • 2 spsk ketchup
  • 1 fed hvidløg, fintrevet
  • 1 tsk sød paprika
  • 0,50 tsk sukker
  • 1 tsk worcestershire sauce
  • 1 tsk koncentreret tomatpuré
  • 1 spsk citronsaft
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Avocadocreme
  • 1 avocado, moden
  • 1 spsk citronsaft
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Til servering
  • 8 grønne asparges
  • 1 tsk smør
  • 100 g grøn salat, fx. feldsalat, iceberg og rucola
  • 250 g rejer
  • 2 spsk karse
  • 2 spsk frisk dild, grofthakket
  • 0,50 øko citron, skåret i både
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Thousand Island dressing
Rør cremefraiche, mayo, tomatpure, ketchup, fintrevet hvidløg og sød paprika godt sammen i en skål. Smag til med sukker, worcestershiresauce, tomatpure, citronsaft, salt og peber til smagen er perfekt.

Avocadocreme
Blend avocado og citronsaft til en glat avocadocreme og smag godt til med salt og peber

Servering
Knæk den træede ende af asparges og rist asparges på en varm pande med smør i 1 minut, blot til de er varme og ekstra sprøde.

Fordel salaten i glas, anret med rejer, avocadocreme, ristede lune asparges og Thousand Island dressing. Server med en citronskive og et drys karse og dild.