Ramsløgssmør
Ramsløgssmør er en dejlig kryddersmør, som er skøn at servere til forårets middage og til de første grillaftener i det smukke solskinsrige forårsvejr.
Ramsløg er et dejligt forårsbebuder, så når de danske skovbunde vrimler med den hvidløgsduftende grønne ramssløgsblade, så er det bare at komme ud på en dejlig skovtur og plukke ramsløg til brød, ramsløgssmør, pesto og salater.
Ramsløg har en mild og lækker smag af hvidløg og er rigtig god i madlavning.
Prøv også: opskrift på ramsløgssnurrer >>
Arbejdstid 30 min.
Antal 1 portion
Kan fryses Ja
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Ramsløgssmør
- 200 g smør, stuetempereret
- 1 håndfuld ramsløg, finthakket
- 1 øko citron, fintrevet skal + 1 spsk saft
- 0,50 tsk flagesalt
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Kom blødt stuetempereret smør, finthakket ramsløg, citronskal og en anelse saft i en stor skål og rør det godt igennem.
Smag til med saltflager.
Form smørret til en aflang rulle og pak den ind i bagepapir eller madpakkepapir.
Sæt på køl i 30 minutter inden servering.
Hej,
Hvor meget er en håndfuld ramsløg i vægt? Eller antal store/små blade?
Tak for en super site med gode opskrifter!
Hilsen Ninette