Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/ramsloegssalt/ Dip, Pesto, Dressing og lign. Tilbehør Aftensmad, Vegetar

Ramsløgssalt

Ramsløgssalt er en lækker kryddersalt som er nem at lave selv med forårets ramsløgsblade. Den lækre hvidløgsduftende grønne salt er lækker at drysse over salater, rejemadder, blødkogt æg og alt andet godt hvor man gerne smager til med et drys salt.

Udover at man kan bruge ramsløgssalt som alm bordsalt, så kan det også bruges i madlavning til det salte køkken, hvor man vil bruge salt i retter som gerne må få et strejf af den lækre hvidløgsmag, som er så karakteristisk for ramsløg.

Prøv også: opskrifter med ramsløg >>

Ramsløgssalt
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT2HPT15M1
Ingredienser
  • 50 g ramsløg
  • 150 g salt
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Skyl ramsløgsbladene og lad dem tørre på et rent klæde. Kom ramsløg og salt i en minihakker eller blender og kør til ramsløgsbladene er helt findelte.

Bred saltblandingen ud på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen ved alm over/undervarme i 1-2 timer til det er helt tørt. Lad det køle af og kom på glas.