Ramsløgspasta med burrata og ærter


Opskrift på lækker forårsfrisk ramsløgspasta med burrata og søde ærter.
Nu er sæsonen for ramsløg startet! Skovbunden bliver grøn og ramsløgene titter frem, så det er tid til at lave alverdens lækre retter med ramsløg og det er hyggeligt at tage en tur i skoven og sanke ramsløg.
Der skal mange ramsløg til denne pastaret, så pluk endelig løs. Jeg topper denne pastaret med søde ærter og cremet burrata, det er mættende, smagfuldt, smovset og enormt lækkert.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene. Hæld kogende vand over de frosne ærter og lad dem dryppe af i en sigte. Kog pastaen i letsaltet vand til den er 1-2 minutter fra at være perfekt mør. Kom imens ramsløg, basilikum, friskrevet ost, ristede pinjekerner, hvidløg og olivenolie i en blender, og blend til en cremet og lækker grøn pesto. Smag til med friskrevet citronskal, salt, friskkværnet peber og en anelse citronsaft. Tag hæld et par deciliter kogevand vand fra pastaen i en skål og hæld resten af vandet fra. Kom pasta og halvdelen af ærterne tilbage i gryden og vend pasta og ærter med pestoen ved lav varme. Juster konsistensen på retten med pastavandet, til retten er lækker cremet og smovset. Smag til igen med salt, peber, citronskal og lidt saft. Server på tallerkener med burrata, friskrevet ost og et drys ærter.
Arbejdstid 30 min.
Antal 4 pers.Vil du gerne have billede på udskriften?
Ramsløgspasta med burrata og ærter
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritterHold min skærm tændt
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.