Ramen med sprød kylling


Nem opskrift på Ramen nudelsuppe med sprød kylling, grøntsager og æg.
Ramen er så lækkert og jeg kan virkelig godt lide de hverdagvenlige udgaver, hvor man får en masse næring, varme og komfortmad i en skål suppe. Her er min opskrift på en nem ramen serveret med sprød kylling, grøntsager, nudler, sesam og chili i en super lækker krydret suppe med miso.
Det smager vidunderligt, er nemt at tilberede og sådan en skål suppe er herlig at varme sig på ved spisebordet om aftenen.
Prøv også: ingefærkylling med appelsin og ris >>
Arbejdstid 30 min.
Antal 4 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Ramen med sprød kylling
- 25 g sesamfrø
- 200 g ramen nudler
- 4 æg
- Sprød Kylling
- 400 g kyllingefilet
- 1 spsk hvedemel
- 1 æg, sammenpisket
- 75 g pankorasp
- 0,50 dl sesamolie
- salt
- sort peber, friskkværnet
- Ramen Misosuppe
- 1,50 liter grøntsagsbouillon
- 2 fed hvidløg, pressede
- 2 tsk ingefær, fintrevet
- 2 spsk miso
- 1 spsk soja
- 1 spsk fishsauce
- Fyld til ramen
- 200 g pak choi, groft strimlet
- 2 forårsløg, fintsnittet
- 1 håndfuld frisk koriander, finthakket
- 1 tsk chiliflager
- 1 lime, i både
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Rist sesamfrø på en tør pande og sæt dem til side til senere.
Kog nudlerne i letsaltet vand, gerne et minuts tid kortere end angivet på emballagen. Hæld vandet fra og hæld kold vand over, så de ikke klistre.
Kog æggene smilende i kogende vand i 7 minutter. Pil æggene.
Sprød kylling
Vend kyllingefiletterne med hvedemel, salt og peber. Vend dem derefter i en skål med sammenpisket æg og derefter med pankorasp. Tryk gerne pankoraspen lidt ned i kyllingebrystet.
Steg på en pande ved middelvarme i olie i cirka 6 minutter på hver side til de er sprøde og gyldne og helt gennemstegte.
Ramen suppe med miso
Kom grøntsagsboullion i en gryde med ingefær og hvidløg og kog op. Tag af varmen og rør misopasta i gryden, smag til med soja og fishsauce.
Skær den sprøde kylling i skiver og fordel nudler, kylling, pak choi, forårsløg og koriander i skåle. Hæld misosuppen over og anret med smilende æg, chiliflager, sesamfrø og lime til at dryppe over
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Elsker denne ramen. Den er bare så nem og god at lave! tak for denne fabelagtige opskrift.
Dbh,
Din bestie, Bente.
hej Bente
mange tak for din fine hilsen, jeg er glad for du synes godt om opskriften :)
Kh Ann-Christine
Hej,
Hvis man ikke lige har sesamolie, kan man så bruge noget andet som alternativ? Eller er det vigtigt, at det er sesamolie? – I så fald, har du så et fif til, hvor det kan købes?
Vh
Louise
Hej Louise
Du kan fint bruge en anden madolie efter eget valg.
De seneste gange har jeg købt den sesamolie fra urtekram, den fåes i føtex.
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Hej :) Skal miso være den lavet på brune eller hvide ris?
Dbh
Stephanie
Hej Stephanie
Den jeg selv bruger er lavet på brune ris
God fornøjelse
Kh Ann-Christine