Ramen med sprød kylling
Nem opskrift på Ramen nudelsuppe med sprød kylling, grøntsager og æg.
Ramen er så lækkert og jeg kan virkelig godt lide de hverdagvenlige udgaver, hvor man får en masse næring, varme og komfortmad i en skål suppe. Her er min opskrift på en nem ramen serveret med sprød kylling, grøntsager, nudler, sesam og chili i en super lækker krydret suppe med miso.
Det smager vidunderligt, er nemt at tilberede og sådan en skål suppe er herlig at varme sig på ved spisebordet om aftenen.
Prøv også: ingefærkylling med appelsin og ris >>
Arbejdstid 30 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Ramen med sprød kylling
- 25 g sesamfrø
- 200 g ramen nudler
- 4 æg
- Sprød Kylling
- 400 g kyllingefilet
- 1 spsk hvedemel
- 1 æg, sammenpisket
- 75 g pankorasp
- 0,50 dl sesamolie
- salt
- sort peber, friskkværnet
- Ramen Misosuppe
- 1,50 liter grøntsagsbouillon
- 2 fed hvidløg, pressede
- 2 tsk ingefær, fintrevet
- 2 spsk miso
- 1 spsk soja
- 1 spsk fishsauce
- Fyld til ramen
- 200 g pak choy, groft strimlet
- 2 forårsløg, fintsnittet
- 1 håndfuld frisk koriander, finthakket
- 1 tsk chiliflager
- 1 lime, i både
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Rist sesamfrø på en tør pande og sæt dem til side til senere.
Kog nudlerne i letsaltet vand, gerne et minuts tid kortere end angivet på emballagen. Hæld vandet fra og hæld kold vand over, så de ikke klistre.
Kog æggene smilende i kogende vand i 7 minutter. Pil æggene.
Sprød kylling
Vend kyllingefiletterne med hvedemel, salt og peber. Vend dem derefter i en skål med sammenpisket æg og derefter med pankorasp. Tryk gerne pankoraspen lidt ned i kyllingebrystet.
Steg på en pande ved middelvarme i olie i cirka 6 minutter på hver side til de er sprøde og gyldne og helt gennemstegte.
Ramen suppe med miso
Kom grøntsagsboullion i en gryde med ingefær og hvidløg og kog op. Tag af varmen og rør misopasta i gryden, smag til med soja og fishsauce.
Skær den sprøde kylling i skiver og fordel nudler, kylling, pak choi, forårsløg og koriander i skåle. Hæld misosuppen over og anret med smilende æg, chiliflager, sesamfrø og lime til at dryppe over
Der er desværre problemer med hjemmesiden. Man kan ikke printe ud og stille antal personer.
Mbvh
Hej Michael
Det skulle gerne virke igen nu, der var vist blot et kort udfald med de funktioner på siden :)
Kh Ann-Christine
tak for en god opskrift jeg brugte den til skole arbejde og den var perfekt
Hej Georg
Hvor dejligt! Tak for din hilsen, det er jeg rigtig glad for at høre :)
Kh Ann-Christine
Hvilken slags miso bruger du i denne opskrift: Ramen med sprød kylling
Og hvor har du købt det?
Hej Johanna,
Jeg køber oftest fra clearspring, som jeg kan finde i helsekostbutikker, større supermarkeder, aiastiske købmænd mv.
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Mange tak
Hej Ann-Christine, først: tak for Danmarks bedste mad-site. Du er mit favorit go-to site når jeg skal finde opskrift på et eller andet.
Og nu er hurtigt spørgsmål : jeg vil lave din Ramen med kylling i aften og jeg har allieret mig med Knorr’s de bedste grøntsagsbouillon-terninger. Går det an – eller kunne en anden gang lave min egen grøntsagsbouillon? Og hvis ja, har du fif til en sådan.
Bedste hilsner – og God Påske
Claus
Hej Claus
Mange tusind tak for de pæne ord! Jeg er glad for at du har glæde af mine opskrifter
Jeg bruger selv grøntsagsboullion fra herbamare, den smager virkelig godt og jeg synes beholderen er super praktisk, for det er nemt at tage mængde efter behov til opskriften.
Jeg har ikke smagt den fra knorrs, men mon ikke de går glimrende også.
Rigtig god fornøjelse og god påske
Kh Ann-Christine