Rabarbermuffins


Saftige lækre rabarbermuffins med rabarber fra haven.
Jeg har plukket et par af de syrlige stængler og skåret dem i små stykker, som er rørt ind i den skønneste kagedej til muffins. Det giver en saftig og lækker muffins som er helt uimodståelig og lækker.
Man kan også komme lidt hvide stykker chokolade i og skære tilsvarende lidt ned på sukkeret – da den hvide chokolade er ret sød.
Prøv også: Flere af mine skønne rabarber opskrifter >>
Arbejdstid 20 min.
Antal 12 stk.
Kan fryses Ja

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Rabarbermuffins
- 150 g smør, blødt og stuetempereret
- 150 g marcipan, revet
- 160 g sukker
- 1 tsk vaniljesukker
- 3 æg
- 180 g hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 1 knivspids salt
- 125 g rabarber, skåret i tern
- Pynt
- 150 g smør, blødt
- 175 g flormelis
- 150 g naturel flødeost
- 1 knivspids farvepasta
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Pisk smør, marcipan, sukker og vaniljesukker sammen, til det er luftigt. Pisk et æg i ad gangen, til dejen er ensartet.
Rør hvedemel, bagepulver og salt sammen og vend rabarberstykkerne i blandingen. Rør det i dejen.
Fyld dejen i muffinforme. Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 18-20 minutter, til de er gennembagte i midten.
Frostning og pynt
Pisk smør og flormelis, til det er hvidt og luftigt. Kom farvepasta i og rør derefter flødeosten i. Fyld frostingen i en sprøjtepose med fx en stor stjernetylle på og pynt kagerne
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Jeg prøvede disse forleden og de er super lækre! Jeg skal bage en masse til en fødselsdag om 2 dage, kan de mon bages allerede idag? Og i så fald så bare opbevares lufttæt og ved stuetemperatur? 😍
Hej Alberte
Det kan de godt, jeg oplever at de holder sig dejligt saftige i nogle dage.
Rigtig god fornøjelse med kagerne
Kh Ann-Christine
Kan man bytte flødeost ud med mascarpone?
Ja, det kan du fint gøre :)
Kh Ann-Christine
Hej Ann-Christine
Kan man evt. erstatte noget af marzipan med æblemos? Kh. Karen
Jeg har ikke prøvet af om du 1:1 kan erstatte marcipanen med æblemos, men prøv det endelig af :)
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine