Quinoa salat med mango og chili
Denne mættende quinoasalat med mango og chili, spiste jeg forleden til min frokost. Solskin i en skål på en grålig januardag og tilmed en super fyldig og mættende salat. Jeg går og eksperimentere lidt med forskellige måder at bruge den gode pulp (restproduktet når man presser juice) der især kommer af rødbeder og gulerødder. Jeg kan vældig godt lide, at få brugt resten af grøntsagerne, når jeg presser juice og ikke bare smider de gode vitaminrige grøntsagsfibre ud. Med min nye juicer, har pulpen fra gulerodsjuice næsten konsistens som tørt fint revet gulerødder – perfekt til fx salater!
Arbejdstid 15 min.
Antal 2 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Quinoasalat med mango og chili
- 70 g quinoa
- 1 mango, i tern
- 75 g gulerødder, fintrevet
- 1 håndfuld bredbladet persille
- 0,50 tsk chili, finthakket - eller efter smag
- Dressing
- 2 spsk olivenolie
- 1 spsk hvidvinseddike
- 0,50 tsk honning
- 0,50 tsk sennep
- 1 nip salt
- 1 knivspids sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Skyl quinoagrynene og kog dem i omkring 10 minutter.
Vend dem derefter med mango, gulerod, bredbladet persille og dressing.
Drys med chili og så er den klar til servering.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Hej
Venligst, kan du oplyse fabrikat på din juicer, som giver et næsten “tørt” pulp.
Med venlig hilsen
Connie Christoffersen
den er fra Wilfa.
Pulpen bliver ikke knastør, men det er meget afhængigt af hvad der kommer i. Broccoli bliver ret tørt, men ananas gør slet ikke :)
Går det fint at lave salaten om kvelden før, og så tage den med som frokost dagen efter? Jeg har nemlig ik ret god tid om morgenen..
Det går så fint! Jeg spiste resten dagen efter og der var den stadig toplækker! :)
Uhh, nogle gange ville jeg ønske at jeg havde mulighed for (og tid til) at lave min egen frokost. Som oftest er maden i kantinen ganske udemærket, lidt kedelig men ok. Andre gange er jeg ude til kundemøder, hvor vi for serveret kedelig smørrebrød, hvor jeg ofte drømmer om solskin på menuen ;)
Dejligt med inspirationen – måske det bliver et weekend projekt!
Det kender jeg godt, fra da jeg var ansat på min tidligere arbejdsplads ;) Men solskin til en weekendfrokost er bestemt heller ikke tosset :)
Rigtig god weekend til dig.