Vegetar Quesadillas
Vegetar quesadillas med fyld af spinat, majs og ost.
Helt enkelt, virkelig nemt at lave og så smager det stjernegodt og er perfekt at servere som en del af et måltid med en eller to salater til eller som en snack til et let måltid.
Fyld mellem to tortilla og ristet på panden til osten smeltede.
Jeg kan rigtig godt lide dem serveret med tomatsalsa og guacamole til.
Prøv også: min bedste opskrift på guacamole>>.
Arbejdstid 10 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Quesadillas
- 125 g spinat, frisk
- 150 g majs
- 4 tortillas pandekager
- 100 g cheddar ost, groftrevet
- flagesalt
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fordel spinat, majskerner og cheddar på en tortillawrap. Drys med lidt salt og peber og fold den sammen på midten.
Steg på en varm tør pande i 3-4 minutter på begge sider.
Skær dem ud og server rygende varme.
Korunder= koriander og fuksen =fik dem. Det gik lidt for hurtigt!
He he, kender det godt ;)
Jeg må simpelthen lige dele min quesadillas “opskrift”.
Man skal bruge:
Olie, salsa, revet ost, korunder og en pandekage (jeg bruger fuldkorn):
Et lille dyp olie på panden- skru helt op. Læg tortilla pandekager på. Små den ene halvdel med tacosauce/salsa, dernæst revet cheddar, og meget gerne frisk korunder på. Luk den anden halvdel over- vend den og efter kort tid har man den bedste snack.
Man lægger den på et skærebræt og skær trekanter ud. Eufori!
Det er det nemmeste, og det var sådan, jeg fuksen serveret i gadekøkkenet i Mexico for nogle år siden.
Lyder fantastisk! Jeg elsker koriander og så drømmer jeg om at komme til Mexico og smage de autentiske – og masser andet god mad på de kanter :)
Tak fot tippet og for at dele din opskrift her :)
Hej AC
Tak for tippet og opskriften, dejlig græsk souvlaki, det skal vi snart have!!
Kh Bine
God fornøjelse :)
flot side, sig mig, hvilke brød bruger du? er det købte tortillas eller hjemmelavede? kb Bine
Mange tak :)
Det er sådan 50/50 – dem på billedet er vist en købt variant. Men ellers har jeg en dejlig opskrift på de hjemmelavede her: http://www.valdemarsro.dk/souvlaki-graesk-kebab/
Kh AC
Umm det ser lækkert ud. Min datter Ingeborg på 5 år ( og jeg) vil gerne vide hvad der er i tomatsalsaen ?
Mvh. Lone
Jeg laver den ofte lidt ala dette: http://www.valdemarsro.dk/hjemmelavet-tomatsalsa-god-til-mexikansk-mad/
Hvis man ikke er til korriander, så er basilikum også super dejligt.
Kære Ann-Christine
Det ser simpelthen så lækkert ud. Jeg spiste dem til morgenmad, da jeg var i Mexico for et par år siden. Gik uden om den dyre og kedelige hotelmorgenmad og tog ned på gade og spiste disse lækkerier for håndører. Så dejligt. Tak for skøn inspiration.
Kh Nadia
Kære Nadia,
Jeg vil virkelig gerne spise disse lækkerier i Mexico en dag – uanset hvor dejligt det smager her i Danmark, så er der bare noget helt særligt ved at spise retter i det lande de stammer fra.
Kh Ann-Christine
Hej og tak for lækker blog!
Jeg ELSKER quesadillas! hvis du mangler inspiration, så laver jeg dem altid med seranoskinke, en tynd skive tomat, ost og lidt pesto. Det er min yndlings efter at have eksperimenteret med mange forskellige varianter. :)
Uhm, det lyder også dejligt!
Nemt og hurtigt – det lyder som en god idé til næste uge, hvor drengene og jeg skal være alene i nogle dage. Tak for god inspiration, som altid :-)
Selv mange tak – jeg er super glad for at det kan bruges :)
De er bare altid så lækre, og nemme ikke mindst. Og din variant lyder vel nok god (:
– Anne
Mange tak – jeg blev også så tilfreds med dem. Så meget at jeg måske bliver nødt til at lave dem præcis sådan igen, før at jeg prøver mig frem med nyt fyld ;)
Mums. Min madplan for den her uge er done – men de her må på i næste uge
Mens der stadig er lækre friske majs. Jeg bliver også nødt til at lave dem igen snart :)
Præcis. Majs er sååå meget bedre direkte fra kolben. Uhm!
Helt enig!
nu ved jeg da hvad aftensmaden skal stå på :) haps haps lækkert, og billigt :)
Skønt! God fornøjelse – eller fik du dem igår?
fik dem samme aften, og de var skønne! brugte lidt majs, stegt kylling, chedda, og noget salsa. det var hvertfald ikke sidste gang. jeg har tit spist tortillias, men havde nu aldrig tænk at stege dem på panden, og det var bare så meget bedere! elsker dine opskrifter, og din blog. du er skøn :)
Det er i al fald en super variation :)
-og mange tak for de pæne komplimenter
Jeg ELSKER quesadillas, men laver dem af en eller anden grund alt for sjældent. Har dog, meget pudsigt, skrevet dem på ugens madplan, så det kan være, der er quesadilla-vibes i luften ;-)
Jeg bevæger mig imidlertid ud på ukendt vand med en lchf-version – nu vil jeg se, hvad alt det der blomkåls-fuzz handler om ;-) Dejlig uge til dig!
Det er lidt skørt som man nogle gange kan ‘glemme’ at lave nogle af de retter som egentligt er allerdejligst og nemmest tilmed. Måske der er quesadilla vibes i luften, jeg bliver i al fald ramt af en mexi-bølge indimellem ;)
Glæder mig til at høre hvad du synes om blomkålssagerne
-Og ha´ en skøn uge! Vi må snart snakkes ved