Vegetar Quesadillas


Vegetar quesadillas med fyld af spinat, majs og ost.
Helt enkelt, virkelig nemt at lave og så smager det stjernegodt og er perfekt at servere som en del af et måltid med en eller to salater til eller som en snack til et let måltid.
Fyld mellem to tortilla og ristet på panden til osten smeltede.
Jeg kan rigtig godt lide dem serveret med tomatsalsa og guacamole til.
Prøv også: min bedste opskrift på guacamole>>.
Arbejdstid 10 min.
Antal 4 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Quesadillas
- 125 g spinat, frisk
- 150 g majs
- 4 tortillas pandekager
- 100 g cheddar ost, groftrevet
- flagesalt
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Fordel spinat, majskerner og cheddar på en tortillawrap. Drys med lidt salt og peber og fold den sammen på midten.
Steg på en varm tør pande i 3-4 minutter på begge sider.
Skær dem ud og server rygende varme.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Korunder= koriander og fuksen =fik dem. Det gik lidt for hurtigt!
He he, kender det godt ;)
Jeg må simpelthen lige dele min quesadillas “opskrift”.
Man skal bruge:
Olie, salsa, revet ost, korunder og en pandekage (jeg bruger fuldkorn):
Et lille dyp olie på panden- skru helt op. Læg tortilla pandekager på. Små den ene halvdel med tacosauce/salsa, dernæst revet cheddar, og meget gerne frisk korunder på. Luk den anden halvdel over- vend den og efter kort tid har man den bedste snack.
Man lægger den på et skærebræt og skær trekanter ud. Eufori!
Det er det nemmeste, og det var sådan, jeg fuksen serveret i gadekøkkenet i Mexico for nogle år siden.
Lyder fantastisk! Jeg elsker koriander og så drømmer jeg om at komme til Mexico og smage de autentiske – og masser andet god mad på de kanter :)
Tak fot tippet og for at dele din opskrift her :)
Hej AC
Tak for tippet og opskriften, dejlig græsk souvlaki, det skal vi snart have!!
Kh Bine
God fornøjelse :)