Pumpkin Bread
Krydret og saftigt pumpkin bread bagt med hjemmelavet græskarpuré og pumkin spice, som består af kanel, nelliker, muskatnød og ingefær. En varmende, duftende og efterårskrydret blanding som passer forrygende til græskar og til hyggestunder.
Jeg smører et gavmildt lag frosting på mit pumpkin bread, lavet med ahornsirup, smør, flødeost og flormelis. Den lækre krydrede ahornsirup i frostningen er nemlig virkelig lækker til dette brød.
Prøv også: opskrift på lækre græskarmuffins >>
Arbejdstid 45 min.
Antal 1 stk.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Pumpkin Bread
- Græskarpuré
- 300 g hokkaido græskar
- Pumpkin Bread
- 125 g smør
- 225 g sukker
- 2 æg
- 250 g græskarpuré
- 225 g hvedemel
- 0,50 tsk salt
- 1 tsk bagepulver
- 2 tsk stødt kanel
- 2 tsk stødt ingefær
- 0,50 tsk stødt nellike
- 0,50 tsk muskatnød
- Frostning med ahornsirup
- 50 g smør, blødt og stuetempereret
- 50 g flormelis
- 200 g naturel flødeost
- 3 spsk ahornsirup
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Græskarpuré
Skær skrællen af hokkaidogræskaret og skær derefter græskarkødet i mindre tern på cirka 2×2 cm. Kom i en gryde og dæk med vand. Bring i kog og kog det i cirka 20 minutter til græskarret er mørt.
Hæld vandet fra og lad græskaret køle af til stuetemperatur. Blend derefter til en cremet puré.
Pumpkinbread
Pisk smør og sukker sammen til det er lyst og luftigt. Pisk derefter ét æg i ad gangen. Rør til sidst græskarpuré i blandingen.
Vend hvedemel, salt, bagepulver og krydderier sammen i en skål og sigt det i dejen. Vend dejen sammen og kom derefter dejen i en smurt form på ca. 10 x 25 cm beklædt med bagepapir.
Bag græskarbrødet i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 45 minutter, til den er gennembagt, og lad kagen køle lidt af på en bagerist, smør derefter kagen med frosting.
Frostning med ahornsirup
Rør smør og flormelis sammen til det er helt ensartet. Rør først flødeosten og derefter ahornsirup i. Smag til med ahornsirup til smagen er perfekt sød og krydret.