Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/popcorn/ Eftermiddagssnack Fødselsdag, Nytår, Snacks

Popcorn opskrifter – 3 skønne varianter

Hjemmelavede popcorn i en gryde med salt og smør er godt, men det bliver virkelig mange gange bedre når popcornene peppes (har sådan lyst til at skrive poppes) endnu mere op og får tilført en masse lækre krydderier, krydderurter og skøn smag.

Jeg har lavet tre forskellige popcorn opskrifter og kan ikke vælge hvilken der er favoritten.

  • Popcorn med timian, citron og salt
  • Popcorn med rosmarin, hvidløg, parmesan og salt
  • Popcorn med chili & cheese og salt
3 x Popcorn opskrifter med lækre krydderier
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT15MPT15M4
Ingredienser
  • Popcorn med timian, citron og parmesan
  • 85 g majskorn til popcorn
  • 3 spsk solsikkeolie, eller kokosolie uden smag
  • 1 spsk smør
  • 1 spsk flagesalt
  • 1 øko citron, revet skal herfra
  • 2 spsk frisk timian, finthakket
  • 2 spsk parmesan, fintrevet
  • Popcorn med chili & Cheese
  • 85 g majskorn til popcorn
  • 3 spsk solsikkeolie, eller kokosolie uden smag
  • 1 spsk smør
  • 1 spsk flagesalt
  • 1 spsk chiliflager, eller finthakket frisk chili efter smag
  • 3 spsk cheddar ost, eller parmesan fintrevet
  • Popcorn med rosmarin, parmesan og hvidløg
  • 85 g majskorn til popcorn
  • 3 spsk solsikkeolie, eller kokosolie uden smag
  • 1 spsk smør
  • 1 spsk flagesalt
  • 1 spsk frisk rosmarin, finthakket
  • 2 spsk parmesan, fintrevet
  • 1 tsk hvidløgspulver
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Det samme gælder for alle tre opskrifter, så følg blot vejledningen til den enkelte smagsvariant her – eller pop en masse popcorn og lav tre skåle popcorn med hver sin lækre smag!

Kom majskerner i en gryde sammen med solsikkeolie eller kokosolie. Sæt låg på og sæt temperaturen på 2-3 højeste niveau.

Så snart popcornene begynder at poppe skrues ned på anden laveste temperatur. Ryst gryden med mellemrum og når der er et 3-4 sekunder mellem poppene, så er de færdig og gryden tages af varmen. Kom smør i gryden og ryst gryden  grundigt med låg over og et par grydelapper.

Kom popcornene i hver sin skål og vend dem med de lækre krydderier og salt.

Serveres gerne lune og frisktpoppede.