Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/poelser-i-butterdej/ Appetizer Buffet, Efterår, Eftermiddagssnack, Festmad, Forår, Natmad, Nytår, Snacks, Sommer, Tapas, Vinter

Pølser i butterdej

Opskrift på pølser i butterdej med en lækker sennepsdressing. De lækre hapsere, som på engelsk kaldes pigs in a blanket er altid et hit at servere til gæster, som et delelement af en masse småretter, som appetizers, som snacks til den lille sult eller som tilbehør til en cocktail.

Jeg har serveret dem som snack til nytårstalen, til min datters venindeaftener og som tilbehør til oste- og charcuterie bord. Det er bare altid lækkert, de er nemme at lave og de forsvinder som dug for solen på nulkommafem.

Prøv også: flere opskrifter på appetizers >>

Pølser i butterdej
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT35MPT15M6
Ingredienser
  • 275 g butterdej
  • 300 g krydrede pølser
  • Sennepsdressing
  • 4 spsk grov sennep
  • 1 spsk dijon sennep
  • 1 spsk akaciehonning
  • 1 dl cremefraiche 18 %
  • salt og friskkværnet peber
  • Til pensling og drys
  • 1 æg, sammenpisket
  • 1 tsk flagesalt
  • 1 spsk sesamfrø
  • 1 tsk blå birkes
  • sort peber, friskkværnet
  • Til servering
  • 1 dl barbecuesauce
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Rør sennepsdressingen sammen og smag den godt til, så der er en god balance mellem både en lækker sødme og lidt stærk sennepssmag.

Skær butterdejspladerne ud i strimler, der passer med at den kan rulles om pølserne med en lukning, der overlapper på omkring ½ cm. Smør med lidt af sennepsdressingen – gem resten til servering – og læg pølserne på butterdejen. Rul butterdejen omkring pølserne. Pensl med æg og drys med sesamfrø, blå birkes og friskkværnet peber. Prik overfladen af hver butterdejsrulle med en spids gaffel.

Skær butterdejsrullerne ud i hapsere på cirka 2 ½ – 3 cm og læg dem på en bageplade med bagepapir med lukningen ned.

Bag i en forvarmet ovn ved 190 grader varmluft i cirka 22-25 minutter eller til de er gyldne og sprøde. Server med sennepsdressing og bbq-sauce.