Pocherede æg med spinat
Jeg holder meget af porcherede æg, men det er ved at være længe siden sidst – et glædeligt gensyn og jeg drømmer lidt om forårssprøde asparges som tilbehør snart. Bliver I ikke også bare glade af at tænke på alle de skønne forårsspiser og sommermad, som er lige om hjørnet? Søde bær, sprøde salater, friskt plukket krydderurter, og senere også solmodne tomater … Mmmm, jeg glæder mig!
Arbejdstid 15 min.
Antal 1 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Pocherede æg med spinat
- En gryde med kogende vand
- 1 spsk æblecidereddike
- 1 æg, eller flere
- Tilbehør
- 65 g baby spinat
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Ægget slåes ud i en skål. Skru ned for varmen på vandet, så det lige knap koger, pisk vandet rundt i cirkler, og hæld det ægget i skålen forsigtigt i vandet.
Æggehviden vil nu samle sig om blommen og man kan hjælpe det lidt forsigtigt med en ske. Du kan se når det er færdigt, for æggehviden bliver helt hvid inden for ret kort tid – og det skal smile indeni, omkring 3 minutter plejer jeg at give dem.
Tilbehør forslag.
spinatblade, ristet rugbrød, asparges, salater, solmodne tomater – alt efter årstiden og lyst
Hvor ser det lækkert ud, det skal helt klart prøves. Jeg blev bare lidt i tvivl om, hvad det er, æblecidereddiken bruges til?